pátek 11. října 2019

Digitální termostat s čidlem

Mohou být použity pro plynové nebo olejové kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony, přímotopná tělesa nebo pro ovládání vzduchotechniky. Nevíte jaký termostat. PTje inteligentní prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro - kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky). Výhody PT32: týdenních programů 6. Bezdrátový termostat s čidlem renomované značky Elektrobock si zamilujete pro jeho kvalitní a důmyslné provedení. Nabízí možnost programování a podsvícený displej, který vám usnadní práci s termostat.


Digitální termostat s čidlem

Nic mně jako řešení nenapadá, má někdo nápad? PT712-EI je digitální termostat s prostorovým a podlahovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. W s přesností zobrazení 1°C s přesností s. Termostat lze použít k regulaci teploty pro topení i chlazení.


Programovatelný digitální termostat s podlahovým čidlem pro elektrické vytápění podlahy. Komfortní ovladání z chytrého telefonu nebo tabletu prostřednictvím domácí WiFi sítě. Příložný termostat s prodlouženým čidlem pro povrchovou montáž. Snímá teplotu vody v zásobnících teplé užitkové vody a nebo v topných systémech.


Digitální termostat s čidlem

Kromě funkcí standardních pro digitální multimetry disponuje také režimem nízké impedance (LoZ), volitelným podsvícením displeje, bezkontaktní zkoušečkou střídavého napětí a externím čidlem pro měření teploty. Prodám digitální programovatelný termostat s podlahovým čidlem vhodný pro podlahové elektrické topení. Digitální TRMS multimetr s mnoha měřicími a dalšími funkcemi. Nový, nepoužitý, se zárukou včetně návodu. Popis: EXOTERRA digitální teploměr s čidlem a pamětí 6x8x4cmEXOTERRA digitální teploměr s čidlem a pamětí 6x8x4cm je doplňkový terarijní sortiment.


Podrobnosti: EXOTERRA digitální teploměr s čidlem a pamětí 6x8x4cmEXOTERRA digitální teploměr s čidlem a pamětí 6x8x4cm je digitální sam. Tímto termostatem je možné také. PT7je digitální termostat s prostorovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění (topné kabely, rohože, fólie), tento termostat dokáže řešit regulaci též sálavého vytápění, infrazářičů či topných panelů atd. Jednoduchý digitální termostat s výstupním relé umožňuje regulovat teplotu v rozmezí -50°C ~ 100°C s rozlišením 0. Na jeden výstup je možné připojit například topení a na druhý chlazení.


Digitální termostat s čidlem

Topení i chlazení pak budou udržovat nastavenou teplotu na termostatu. Součástí termostatu je odporové teplotní čidlo ve. Kompaktní pouzdro do panelu obsahuje tlačítka u displeje.


Precizní plošný spoj s potiskem. LED displej s výškou číslic 14mm, napájení 12V. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Provozní 0-°C, havarijní fix. Umožní vám nastavit teplotu přesně tak, jak potřebujete, třeba odlišnou ráno a večer.


Digitální termostat s čidlem

K dostání jsou klasické i bezdrátové termostaty. Jakmile teplota v místnosti klesne pod nastavenou teplotu. Homemade Digital thermostat with AVR ATmega8a. Termostaty pro vytápění místností a podlah na teplotu, kterou si sami nastavíte - ručně nebo v časovém programu.


V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení. Univerzální digitální termostat. Vlastnosti: regulace teploty.


Možné použít na chlazení i topení. S aplikací EOB PT-WiFi pr. Vybírejte si Termostaty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky