čtvrtek 3. října 2019

Kalibrace revizních přístrojů elektro

Přístroje dovezte na adresu sídla firmy IRIS ELEKTRO s. Stále více techniků vnímá kalibrace měřicích přístrojů ne jako nutné trpěné příkoří, ale jako službu, která jim umožňuje zvýšit kvalitu a spolehlivost jejich práce. V následujícím příspěvku se pokusím odpovědět na nejčastěji kladené otázky, se kterými se setkávají pracovníci kalibračních laboratoří. Kalibrace revizních přístrojů snadněji.


Většina uživatelů měřicích přístrojů určitě někdy slyšela slovo kalibrace.

Metrologický řád by měl v prvé řadě obsahovat seznam přístrojů používaných pro revizní činnost se stanovením jejich kalibrační lhůty, případně s odůvodněním, proč byla takto stanovena. Na přístroj lze nalepit štítek s udáním data příští kalibrace , aby nebyla kalibrační lhůta překročena. K ceně kalibrace je nutné připočítat 14- Kč jako manipulační poplatky za zajištění kalibrace. ILLKO - spolehlivý partner v oboru měřicí techniky.


Sháníte dostupného a kvalitního revizního technika? Hledejte v naší databázi revizních techniků ze všech krajů České republiky. Všichni revizní technici registrovaní u nás jsou ověřeni a jejich oprávnění si můžete i sami zkontrolovat.

Akreditovaná kalibrační laboratoř č. BAZAR Chcete-li prodat svůj měřící přístroj, stačí jen poslat na naši adresu prodejny do Havířova s Vaši udanou cenou! Jaroslav Smetana, Blue Panther, s. Prosím o radu které přístroje jsou nejlepší ohledně revizí el. Vím že každý spotřebič se dá identivikovat dle normy provedení. Je třeba důrazně varovat před nákupem podezřele levných přístrojů bez průvodní dokumentace například z bazaru. Kupujeme-li starší, již používaný přístroj, je třeba k němu vyžadovat alespoň platný kalibrační list s co nejčerstvějším datem kalibrace , a pokud možno i návod k obsluze s technickými parametry výrobku.


Jsme vybaveni kvalitní měřicí technikou, u níž jsou v pravidelných intervalech prováděny kalibrace. Ostatní údaje jsou v elektronické. Jak dlouho kalibrace trvá a jaká je její cena? Revizní zprávy při revizích el. Běžně kalibrované přístroje najdete v ceníku.


Cenu kalibrace dalších přístrojů Vám sdělíme na dotaz. Pokud přístroj potřebuje opravu, v rámci našich možností ji zajistíme. Dekáda je určena ke kontrolám odporových funkcí a funkce Continuity, která je u revizních přístrojů běžná.

Můžete umístit nabídku na Vaše použité měřicí přístroje v on-line bazaru měřicích přístrojů. Nabídky nejdříve vyhodnotíme a pokud nemáme zájem o přímý odkup my sami, rozesíláme je našim partnerům. Po vyčerpání těchto možností je nabídka umístěna v on-line bazaru měřicích přístrojů.


Naše firma provádí opravy a kalibrace měřící techniky elektro. CD ROM ELEKTRO - informace pro elektrikáře, testy pro RT, formuláře, postupy při revizích, výtahy z norem elektro , zákony, vyhlášky, nařízení vlády. Dílenské příručky, tabulky, formuláře. Dále musí být při revizi elektro dodrženy požadavky výrobců měřících přístrojů v souladu s návodem k použití. Prodej odborné literatury.


Termíny kalibrace pro revizi elektro jsou dány četností. Firma ELMER software s. Provádíme revize elektro zařízení a elektroinstalační práce. Na CD ROMu ELEKTRO jsou i některé revizní zprávy vypracovány jako vzorové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky