pondělí 14. října 2019

Vodomerna sachta

Betónové oplotenie vašich domov, záhra priemyslených pozemkov našimi certifikovanými betónovými plotmi. Vodní zdroje Ekomonitor Chrudim - vodoměrná šachta, armaturní šachta je samostatný konstrukční prvek k osazení na vodovodní přípojce tam, kde není možné umístit vodoměrnou sestavu přímo do budovy. Nabízíme vodoměrné šachty nejvyšší kvality pro zabudování vodoměrů do země.


Materiál stěny šachty dovoluje instalaci a montáž dle místních podmínek. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba! Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky.

Prezri si u nás vodomerna sachta a porovnaj ceny v 10. Vodoměrná šachta slouží k osazení vodoměru a příslušných armatur na domovní přípojce tak, aby byly snadno přístupné. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Jsme česká firma zabývající se výrobou a distribucí výrobků z plastů. Vyrábíme zejména vodoměrné šachty, studnařské šachty, nádrže na vodu, jímky, septiky a jiné atypické výrobky z polypropylénu.


Porovnajte si naše skvelé ceny. Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Veškeré svary na šachtě jsou těsné.

Do vodoměrné šachty vám podle požadované Ø přívodního potrubí dáme hrdlo, kterým přivedete potrubí do šachty. Celo liaté vodomerné šachty akceptované vodárenskými spoločnostami. Ponúkame Vám betónovú vodomernú šachtu akceptovanú vodárenskými spoločnosťami.


Plastové vodoměrné šachty na vodoměr slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řádu. Objednejte si v našem e-shopu nebo nás kontaktujte pro individuální nabídku. Výroba, dodávka: vodoměrné šachty na klíč s dopravou po ČR, SK zdarma. Rychlá a jednoduchá montáž bez obetonování, dlouhá životnost, splňuje normy ČSN a EN. Betónový plot je systém betónových prefabrikátov, ktoré vhodnou kombináciou vytvárajú pevnú nepriepustnú bariéru proti vniknutiu nežiadúcich osôb na oplotený pozemok alebo môže slúžiť na vytvorenie súkromia pri dome či na záhrade (napríklad pri bazéne).


Domovní vodoměrné šachty Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k připojení vodovodní přípojky k hlavnímu vodovodnímu řadu mimo budovu všude tam, kde nelze vodoměr umístit přímo do budovy, nebo je-li vzdálenost budovy, do které vstupuje vodovodní přípojka, více. Plastová samonosná vodomerná šachta určená k zabudovaniu pod terén, slúžiaca pre revíziu a kontrolu stavu vodomeru, prípadne pre reguláciu vody, vhodná aj pre umiestnenie rôznych technológií ako sú čerpadlá, dárlingy, riadiace jednotky, kabeláže, drenáže a pod. Vodomerná šachta skladacia sa používa na miestach, kde sa nenachádza spodná voda alebo.


Ich moderná technológia zaručuje jednoduchú montáž a umožňuje bezproblémový prístup pri kontrole meracích zariadení. Kompletná betónová vodomerná šachta, slúži na umiestnenie vodomeru. Vodomerné šachty sa používajú pri uložení vodomerov alebo iných merných zariadení. Naše vodomerné šachty dodávame v niekoľkých variantoch sú staticky posúdené a spĺňajú všetky ekologické a prevádzkové predpisy.


Osazení vodoměrných šachet. Podrobné informace si vyžádejte.

V případě, že dno šachty je pod hladinou podzemní vody nebo je výkop pro šachtu proveden v nízko propustné zemině, například jíly, spraše a hlíny s vysokou plasticitou nebo v nedostatečně slehlé navážce, musí být nádrž obetonována. Betónové vodomerné šachty sú určené pre osadenie vodomeru, prípadne príslušných armatúr, na domovú prípojku vody. Nami vyrábaná vodomerná šachta je vodotesná.


Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur. Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla umístěny na vodovodní přípojce před budovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky