čtvrtek 10. října 2019

Větrací mřížky do dveří

Větrací mřížka DO DVEŘÍ 480xmm. Vyříznout otvor:445xmm Pro tloušku dveří - mm. Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích.


Máme větrací mřížky na fasádu, do dveří i do koupelen. Naše větrací mřížky jsou z eloxovaného hliníku, dřeva nebo plastu, a vyznačují se velice snadnou montáží.

Máme pro Vás základní eloxované dekory a nespočet velikostí. Například větrací mřížky se síťkou, větrací mřížky do PVC potrubí, větrací mřížky do dveří nebo větrací mřížky s gravitační žaluzií v kovovém i plastovém provedení. Tím to ale ani zdaleka nekončí. Elektro Palouček prodává kvalitní větrací mřížky na fasády a pro náročné provozy, byty, sklepy, sklady a klimatizační jednotky.


Jsou vhodné do technických místností, skladů, archivů, garáží, sklepů apod. Mohou být ale umísťovány i do dveří. Kromě standardních větracích mřížek nabízíme i protipožární větrací mřížky , kdy je nutno řešit odvětrávání v požárních úsecích.

Vyrábí se v plastovém nebo v kovovém provedení. Zároveň slouží pro nasávání čerstvého vzduchu, nebo naopak pro odvětrání potřebného vzduchu. Mřížky slouží především k vytvoření zdravého. Ventilační mřížky jsou určené k instalaci do stěny, stropu, dveří apod. Stěnové, stropní, dveřní i podlahové mřížky dodáváme z pozinkovaného plechu, hliníkové, plastové, dřevěné i nerezové.


Specializovaný eshop na větrací mřížky do dveří. Nakupujte větrací mřížky do dveří na Svetla-online. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Bydlíte-li na rušné ulici, můžete větrat a přitom nebýt rušeni hlukem.


Zamontování do dveří není v ceně rámečku. V naší nabídce najdete základní povrchy jako jsou bílá, hnědá, stříbrná a zlatá. Naše mřížky jsou určeny především pro dveřní křídla všech typizovaných rozměrů dle ČSN.


Plastová větrací mřížka do dveří Dalap GP 3rozměru 3x 1mm v bílé barvě je ideální pro vyrovnávání tlaků vzduchu v jednotlivých místnostech.

Cokoli, co může vyšperkovat dveře nebo doladit interiér, najdete právě v kategorii Dveřní doplňky. Máme na mysli například samozavírače dveří , věšáčky, panty, madla na dveře, klepadla na dveře, dveřní zarážky, stavěče dveří , větrací mřížky , ale i fasádní číslice, kukátka a další. Je nutno mít vlastní aplikaci ( zde jsme jako dodavatel komponentu ) Všechny mřížky čtvercové nebo obdélníkové se mohou kombinovat s příčkou nebo sloupkem, aby se vytvořila větší mřížka. Kvalitní větrací mřížky uzavíratelné a ventilační mřížky uzavíratelné můžete využívat pro regulací. Slouží u dvojitých stěn k omezení vlhkosti.


Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Běžná i elektronická kukátka, větrací mřížky i dveřní zarážky seženete u SAPELI.


Stále najdete vše podstatné, ale pro lepší funkci doporučujeme JavaScript zapnout. Váš prohlížeč má vypnutý JavaScript.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky