pondělí 14. října 2019

Krmne pelety

Pelety mm jsou skvělá volba, jak pro plošné zakrmování lovné místa, tak i pro nastražení při krátkodobém lovu. Zároveň jsou pelety mm vynikající věc pro závodní lov. Možno zatraktivnit příslušným Amino dipem nebo Boosterem. Vyrábíme v třech řadách Fish Liver, MK, Black Fish o průměru pelety mm.


Vyberte si z naší bohaté nabídky krmných a lovných pelet.

Připravili jsme pro Vás nejen pelety známé jako halibut, ale i pelety vyrobené s jedinečnych směsi jak rybích, tak krevních mouček. Nezapoměli jsme ani, na lovné pelety , které maji prodlouženou dobu rozpadu a obsahují daleko více esenci. Ready Method Pelety sú už v obale vo vlhčenom stave a rybár si tieto peletky po otvorení obalu môže hneď použiť.


Používa sa hlavne pri love method technikou ale môžu sa s nimi naplniť aj PVA punčochy. Tieto krmné kukuričné pelety si vyrábame sami. Obsahujú viac ako kukurice,plus sú obohatené o mliečny proteín, ktorý tejto pelete pridáva na atraktivite.


Výborné na plošné krmenie,závodný rybolov alebo ako prímes do vnadiacích zmesí.

Na našej webovej stránke používame súbory cookies. Levná a velmi účinná varianta pro dlouhodobé vnadění ryb ! Ve vodě dokáží tyto pelety trvale vnadit po mnoho hodin dle své velikosti, a to i při větším množství bílé ryby, která je díky jejich většímu průměru nestačí sežrat za krátkou dobu! Krmné pelety 12mm HALIBUT 5kg. Originální holandské pelety od firmy Coppens!


Pelety COPPENS PREMIUM SELECT jsou vhodné k dlouhodobému zakrmování lovných míst nebo jako nástraha či jako kompletní krmivo pro chov kaprovité ryby. Tyto krmné pelety nemají středovou dírku, dírku lze ale udělat ručně a použít peletu jako nástrahu. Po dobu nouzového stavu v ČR jsme jsi pro Vás připravili akci v podobě dopravy zdarma. Díky tomuhle nepříznivému stavu jsme taky nuceni pozastavit platbu dobírkou. Jediná možnost platby je převodem na účet.


Po přijetí Vaši objednávky Vám zašleme číslo účtu a variabilní symbol. This feature is not available right now. Please try again later. Pelety , Partikel, Method Mix, krmné pelety , pelety na ryby, pelety halibut, halibutové pelety , mikro pelety , robin red pelety , vrtané pelety ,. Tvarování krmiv – granulace.


Na přání zákazníka provádíme granulaci některých krmiv.

Postup granulace je následující. Vyrobená krmná směs v sypkém stavu se zvlhčí vodou. Dále pokračuje do diskového lisu (TL700). Kde je tato směs protlačována přes kuželové otvory (matrice) viz ilustrační obrázek. Pelety sú lisované vysokotlakovým lisom, ktorý je mechanicky tak spevní, že bez prídavku spojív a lepidiel vydrží vo vode cca – hodín – priemery nad mm.


Doba rozpustnosti však záleží na teplote vody, a hlavne aktivite bielej ryby. Pri vnadení kaprov a vôbec všetkých druhov kaprovitých rýb. Specializujeme se na výrobu paliv z biomasy.


V naší nabídce naleznete drtiče plastu a dřeva, peletovací lisy, kladívkové drtiče či škubačky drůbeže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky