úterý 22. října 2019

Hotel thermal slovensko

All rooms have a mini-bar and private bathroom with shower or bathtub. The on-site restaurant serves local Slovak dishes and there is a snack bar. The hotel terrace offers view over Štúrovo and the Esztergom Basilica in. It offers accommodations in comfort rooms and apartments. It is located on the edge of Dunajská Streda, 0feet from the local thermal baths.


Different spa treatments are available on request.

Prameny mají teplotu °C. Chemické složení termální vody má příznivé. Každá izba je vybavená kúpeľňou, telefónom, LCD televízorom, chladničkou, klimatizáciou a ponúka prístup na internet pomocou WIFI. Od termálních lázní se.


V prípade akýchkoľvek otázok, nás neváhajte kontaktovať na e-mailovej adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Thermal event v prvom holistickom hoteli. V areáli zabezpečujeme služby free Wifi.


HOTEL THERMAL VARGA VELKÝ MEDER JE UBYTOVÁNÍ PŘI areálu termálního koupaliště. V aquaparku nájdete vonkajších bazénov, ubytovanie, krytú plaváreň aj wellnesscentrum.

Místo pro odpočinkovou dovolenou tu najdou i rodiny s dětmi. Minerální prameny vyvěrající na povrch a léčivé bahno jsou velmi bohaté na síru a minerály a mají unikátní sílu. A právem, protože nikde jinde nelze při léčbě kožních. Vďaka unikátnemu prostrediu s moderným vybavením, na mieru šitej podpore pri organizovaní podujatí a ponuke mnohých vnútorných aj vonkajších aktivít ľahko usporiadate nezabudnuteľné podujatie a aspoň na chvíľu zabudnete na prácu. V krásnom prostredí Liptova si tak za dverami vašej izby môžete vychutnať nespútanú jazdu toboganmi či relax v. Ponúka liečivú termálnu vodu, park, jazierko, bazény, reštauráciu, bufety, penzión a kemp.


Je ľahko prístupný do minút jazdy autom od výjazdu z rýchlostnej cesty Rsmer Nitra - juh. Objavte galériu zdravia a relaxu v srdci Liptova s top starostlivosťou o Vás, našich klientov. INVIA je najväčší online predajca zájazdov, ktorý ponúka zájazdy od desiatok cestovných kancelárií. Vyberte si svoj hotel a pošlite nezáväznú dopyt alebo zarezervujte priamo online.


Zaslúžený relax si môžete dopriať v či lôžkových izbách. Po ňom sa nechajte zlákať lahodnými raň. Spôsob a miesto odchodu. Termín a dĺžka zájazdu. Hotel Hotel Thermál, recenzie hotela Hotel Thermál, dovolena a zájazdy do hotela Hotel Thermál.


The rooms offer views over the pool or over the city. Modern 4-star hotel located. The environment is best known for its springs and thermal water up to 37.


C, which is high in iron and has a beneficial effect on nerve inflammations, gynecological diseases, zhybové and muscular rheumatism, skin diseases, heart diseases, conditions after surgeries and soul.

Po príchode do hotelovej haly návštevníkov privíta pôsobivá kombinácia jasných farieb, pestrých povrchov, špeciálnych poťahov a textílií – svieži nový štýl navrhnutý architektom Gergőm Jankovicsom. Příjemný hotel se nachází na začátku „korza“, cca min. Je nám líto, ale v tuto chvíli na Cestolino. Partnerská cestovní kancelář má buď vyprodané kapacity nebo nám dnes žádné informace o termínech neposkytla. Slovensko - Jižní Slovensko - Velký Meder.


Uložte si tuto adresu a zkuste se přijít podívat jindy. Turistické informácie a ponuka pre ubytovanie v Rajeckých Tepliciach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky