úterý 29. října 2019

Vložky naturella

Získajte hygienické vložky a dámske vložky Always Classic a Alway Ultra za najlepšiu cenu na webe. S jemným povrchem a speciálními drážkami mají mnohem lepší savost, pohlcují tekutinu i pach a poskytují tak spolehlivou ochranu a svěžest po celý den, s lehkou vůní heřmánku. Zobrazit podrobnější pop.


Vložky naturella

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Další slevy dámské hygieny a holení na Kupi.


Hygienické vložky ) Hodnotenie produktu:. Vylepšené absorpční jádro, ochrana před zápachem, jemná povrchová vrstva – to jsou vložky Always nebo Ria. Ich tvar je prispôsobený ženskej anatómii, takže sú tak pohodlné každý deň. Má špeciálnu absorpčnú vrstvu, ktorá zadržiava vlhkosť a nedovoliť jej dostať von.


Vložky naturella

Supersoft povlak na povrchu každej hygienickej vložky obsahuje balzam. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Naturella Classic Normal hygienické vložky ks. Teraz so špeciálnou povrchovou vrstvou pre váš úžasný pocit pohodlia. Vieme, že vediete aktívny život a potrebujete vložku, ktorá sa tomu prispôsobí.


Menstruace vám může způsobit hodně nepříjemností, vložky by ale neměly. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Jistě vás také potěší osvěžující a přírodou inspirovaná vůně. Má příjemnou, přirozenou a elegantní vůni, respektující osobnost každé ženy. Tyto vložky jsou vhodné pro středně silné krvácení.


Vložky naturella

Nedávno prohlížené zboží. Jedná se o jediné výrobky dámské hygieny obsahující suchý krém Dermacrem, který prokazatelně pomáhá předcházet podráždění pokožky. Vložky majú jedinečný absorpčný systém s kanálikmi a super absorpčné vlákna, ktoré tekutinu rozvádzajú po celej ploche vložky. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma!


Skladem máme značkových produktů od Kč. Jejich povrchová vrstva nabízí bavlněnou jemnost. NATURELLA Classic Basic Normal, hygienické vložky. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Vložky naturella

Vernostné a objemové zľavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky