čtvrtek 10. října 2019

Technická kontrola + emise cena

Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání. Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém. Ceny technickej a emisnej kontroly. Cenu technickej a emisnej kontroly si stanovuje každé pracovisko individuálne.


Vzhľadom na silnú konkurenciu sa ceny stabilizovali a rozdiely v cenách nie sú výrazné. Stanice technické kontroly STK - O.

Louny zajišťuje technickou kontrolu vozidel, měření emisí, dovozovou prohlídku vozidel ze zahraničí a také prodej ekologických plaket do SRN. Přijeďte k nám na měření emisí. Upozornění: Pro technickou prohlídku je nutné sundat kryty kol (i pokud jsou pod šrouby). Pneumatiky musí odpovídat zápisu v technickém průkazu.


Platba je možná pouze v hotovosti (nelze kartou). STK stanice technické kontroly Frýdek-Místek, měření emisí, dovozy vozidel ze zahraničí, evidenční kontroly, zápis tažných zařízení. Technická kontrola cena.


Jak velký výdaj pro vás technická kontrola bude?

Samozřejmě se to liší podle toho, kde si necháte kontrolu udělat. Nezapomínejte ale na to, že. Vážení zákazníci, v čase vánočních svátků bude stanice uzavřena od 23. Prosíme všechny zákazníky chystající se na technickou kontrolu o ohleduplnost.


Chraňte prosím sebe i ostatní a zakrývejte si ústa rouškou, šátkem či šálou. Zároveň Vás prosíme, podívejte se do velkého technického průkazu, do jakého dne máte technickou, a přijeďte až to bude aktuální. Kdy na STK a emise , platnost evideční prohlídky. Nové auto je potřeba přistavit ke kontrole po čtyřech letech od uvedení do provozu a následně pravidelně každé dva roky.


Současně probíhá i evidenční kontrola výrobních čísel a technického průkazu, která je zahrnutá do ceny technické prohlídky. Reálně, když si vezmete, že dnes jsou emise dieselů téměř dvakrát dražší než u benzínového vozu, tak ve skutečnosti ty náklady jsou opačné, protože opacimetr není tak složitý, jako benzínový analyzátor. Obraťte se na firmu OP KONTROL spol. Opavě - právě naše STK Vám garantuje, že technická kontrola a měření emisí budou provedeny rychle a kvalitně.


Naše stanice technické kontroly je pro řidiče snadno dostupná, poblíž centra města Opava. Vydání náhradní kontrolní nálepky nepodléhá DPH. Odesláním dotazu souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů, které v tomto formuláři vyplníte.


Tyto údaje budou využity pro zlepšení komunikace a budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou k vyřízení dotazu. UPOZORNĚNÍ: V důsledku současných hygienických opatření žádáme řidiče, aby na prohlídku přijeli vždy v ochranné roušce, nejezdili ti, kteří jsou v karanténě nebo mají příznaky onemocnění. Poslední zakázka přijímána min.

Masarykově ulici ve Šternberku. Pokud však vlastníte nový vůz, můžete se na první kontrolu technického stavu vozidla a měření emisí dostavit až za čtyři roky. Poté se samozřejmě interval zkracuje na roky dva. Toto platí u klasických vozidel, které jsou.


Nachází se v oběktu přibližně m od STK: Auto-Myslivec s. VW, Škoda, Seat a mnoho dalších značek - měření LPG a CNG. Provozovatel dovezeného silničního vozidla, které bylo registrováno v zahraničí, přistaví silniční vozidlo k technické prohlídce před registrací silničního vozidla v České republice a potom pravidelně nejpozději ve lhůtách stanovených v odstavci podle druhu silničních vozidel, s výjimkou silničního vozidla uvedeného v odstavci písm. Měření emIsí se provádí také bez objednání.


STK Štěpánkovice, stanice technické kontroly a měření emisí. Provádíme technické prohlídky silničních vozidel a měření emisí, kontrolu technického stavu, činnost ústrojí, množství znečišťujících látek, účinnosti spalování a kontrolu spalovacích cest. MĚŘENÍ EMISÍ - DĚDEK s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky