čtvrtek 24. října 2019

Dvouplotýnkový sporák

Kombinovaný sporák v energetické třídě A obsahuje plynové hořáky s pojistkami Stop Gas a nabízí pečicí programy. Dvouplotýnkový vařič s matným nerezovým pláštěm vám poskytne maximální pohodlí při vaření. Přibalte ho s sebou na cesty nebo jej využijte v menších kuchyních, kde chybí klasický sporák. Své uplatnění najde na chatě, studentských kolejích nebo v malých garsonkách. V základním provedení je sporák v černé barvě a díky tomu, spolu se smaltovaným plechem na bocích, zapadne do jakéhokoliv interiéru.


Sporáky na tuhá paliva jsou Vám k dispozici ve velkém cenovém rozpětí.

Vyberte si z exkluzivně široké nabídky nejrůznějších značek a typových provedení. Multifunkční nerez horkovzduš. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Horký vzduch Tento kombinovaný sporák je spolu s veškerými standardními funkcemi vybaven i funkcí PlusSteam, která díky troše páry zajistí chutnější, lesklejší a vykynutější pečivo. P C je vybavena plotýnkami. U trouby máte na výběr ze programů včetně grilu, který ugriluje steaky i žebírka.

Je stále v záruce, mohu přenechat fakturu. Sporák má mírné znaky použití (drobné oděrky), celkově je ale v dobrém stavu a plně funkční. Prodej z důvodu stěhování.


Minitrouby, často známé také jako stolní trouby, jsou ideálním řešením do malých domácností. Na trhu je bohatý výběr stolních trub odlišných konstrukcí, designů, materiálu a výkonů. Malý byt, chalupa nebo dovolená – velký sporák prostě není vždy tím nejlepším řešením. Prostorově úspornou alternativou jsou výkonné elektrické vařiče ETA. Ať už zvolíte vařič s jednou či dvěma plotýnkami s litinovým nebo keramickým povrchem , můžete se těšit z jednoduchého ovládání, snadné údržby i bezpečné manipulace, které napomáhají.


Dům a zahrada - Plynovy varic bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Vybírejte z inzerátů. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání.


V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Bude potřeba jej dočistit na vnitřní straně dveří. Dole na boční straně je zvlnění plechu vzniklé stěhováním. Funkční, dovoz na dohodu.


Sporáku nechýba časovač, osvetlenie rúry a dokonca ani funkcia samočistenia práve vďaka parnému programu.

Navyše pôsobí sporák moderne a farebná úprava v čiernej je v skutku dizajnovým kúskom. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Pětistupňové nastavení teploty.


Důkladně provedené zařízení o lehké konstrukci je ideální pro cestování, na chatě a na jakémkoliv jiném místě, kde je přístup k elektrické zásuvce. Snadno se udržuje a tak bude stále vypadat jako nový. Tento vařič je řešením pro malé kuchyně, chaty a jiné prostory, kam se nevejde klasický sporák. Elektro - Dvouplotynkovy sporak bazar.


Ukazatel zbytkového tepla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky