pondělí 28. října 2019

Pension horské zátiší

Ubytování Útulné ubytování na Horních Mísečkách kousek od. Připravili jsme pro Vás letní i zimní tipy pro Váš rodinný. Abyste si užili svou rodinnou dovolenou bez starostí, řádně. There is a share fully equipped kitchen on site.


Cross-country trail is 0feet away and the Vítkovice - Horní Mísečky Bus Stop is 5feet from the property. Rádi odpovíme na veškeré Vaše dotazy. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách, saunu, vířivku, posilovnu, masáže a restauraci s terasou, která podává speciality z jehněčího masa pocházejícího z vlastní farmy.


Wellness Relax in our wellness. Dle návrhy vlády budeme oba dva pensiony Horské Zátiší i Yvetu včetně naší restaurace otvírat 8. Pokoje jsou vybaveny dobovým nábytkem. Hoďte starosti za hlavu a přijeďte si odpočinout od civilizace do pensionu Horské Zátiší a Yveta v Horních Mísečkách. Záleží jen na vás, zda si chcete pořádně zalyžovat kousek od pensionu ve Skiareálu Špindlerův Mlýn, vyrazit lanovkou na samý vrchol Medvědínu, projít si Krkonošský národní park anebo si vychutnat. Pension Yveta je depandancí Pensionu Horské Zátiší.


Hotel Zátiší restaurant with terrace offers daily from 17:to 22:0 on selected days since from 12:0 specialties of modern Czech and international cuisine, as well as selected local and international wines. Our deputy Chef Petr Končický and his team ensure all ingredients are fresh, so guests can savor our delightful dishes. Der er restaurant med terrasse på stedet, hvor der serveres lammespecialiteter fra egen gård. Doporučujeme především jehněčí z našeho chovu a lokální pivo Rohozec (z Českého Ráje). Pohodlné ubytování na Horních Mísečkách v Krkonoších.


Je vhodný zejména pro rodiny s malými dětmi a seniory. Rodinný pension se nachází přímo v centru Horních Míseček. Pro klienty je připravena vynikající česká kuchyně, bar, tělocvična, vnitřní bazén s protiproudem a vířivkami, sauna a dětská herna. Vleky jsou vzdáleny 2metrů od pension. Perfektní hotely – na celém světě.


Bez navýšení a provizí. Naše hodnocení je spolehlivé. Podívejte se a zamluvte si termín ubytování! Z důvodu opatření vlády z 10. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí se satelitem.


Nabízíme ubytování s polopenzí nebo i plnou penzí. Vážíme si našeho kuchaře a jeho umění, proto pobyt se stravováním všem doporučujeme. Penzion Zátiší se nachází v krásné malebné vesnici v podhůří Beskyd v Komorní Lhotce. Penzion je nově rekonstruován a je skvělou volbou pro ubytování v Beskydech, vhodný především pro hromadné akce, školy v přírodě, školní výlety, turistické akce, sportovní soustředění, organizace, firemní školení, rodinné dovolené či víkendové pobyty. Guest house Yveta is an annexe to Guest house Horské Zátiší.


We offer accommodation in comfortable rooms with an ensuite bathroom. The rooms are traditionally furnished. Personál je vstřícný a milý.


Pro svůj vysokohorský charakter, geologické stáří, jedinečnost přírody a bohatou historii patří k nejzajímavějším a také k nejkrásnějším. Penzion se nachází v klidném prostředí plném zeleně a přesto nedaleko centra města Most.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky