středa 30. října 2019

Ochranná mřížka ventilátoru

Náš sortiment ochranných mřížek obsahuje zpravidla mřížky typizované výrobci ke konkrétním ventilátorům, samozřejmostí jsou i mřížky na výrobu. Je lakována pro delší životnost. Plastový filtr řady LFG nabízí stupeň krytí IP 3 dle IEC592.


Skládá se z rámu, mřížky a filtrační vložky. Ideálně tam, kde nepoužijeme protidešťovou žaluzii Pro zakrytí ventilátoru. Zamezí vniknutí větších částic do ventilátoru.

Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm. Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. V kategorii Mřížky ventilátoru naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Ventilátory Decor Design jsou určené pro použití v koupelnách, sprchových koutech, toaletách (wc), apod. Výhodou větracích mřížek se samotížnou žaluzií je, že se otevírají tlakem vzduchu, který vznikne po zapnutí ventilátoru.


Pokud je ventilátor vypnut je větrací mřížka se samotížnou žaluzií uzavřena a tím zamezí únikům tepla.

Větrací mřížky se samotížnou žaluzií jsou vyrobeny z kvalitního plastu odolného. Montuje se na sání nebo výtlak. Ventilátory Zvuková technika Reproduktory Přímovyzařující 5´´- 6´´- 8´´ 10´´ 12´´ 15´´ 18´´ 21´´- 24´´ Ostatní a hifi Tlakové- d. Cena nyn í (s DPH): 300Kč. E-shop se vzduchotechnikou.


Na této adrese rovněž přijímáme objednávky po e-mailu! Foreign customers: We only have a Czech version of the website, but we are happy to fulfill your orders placed in English. Poslať produkt e-mailom.


Biemmedue Axiální ventilátor FJ M. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy Práce volná místa brigády práci hledají vz. Ventilační mřížky, vzduchotechnika-ventilatory. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Ochranná mřížka FJ: Související produkty. Zadejte hledané klíčové slovo. Otáčky ventilátorů lze plynule regulovat tyristorem, 2-st.


Motory jsou vybaveny termokontakty vyvedenými do svorkovnice ventilátoru. Ventilátor je usazený v kovovém rámu, který je pokrytý odolnou polymerovou vrstvou. Vrtule ventilátoru je vyrobená z hliníkového plechu.


Přední stranu ventilátoru kryje ochranná mřížka z ocelového drátu, který zabraňuje vniknutí cizích předmětů.

Přihlášení se nezdařilo! Zadané údaje nejsou platné! Bezpečné používání zajišťuje přední a zadní kovová ochranná mřížka , protiskluzové nožky a ochrana proti přehřátí.


Vlastnosti rychlosti Automatická horizontální rotace v úhlu ° s možností vypnutí Nastavitelný úhel sklonu Ochrana proti přehřátí Přední a zadní kovová ochranná mřížka Otočný spínač na krytu motoru Vysoce kvalitní kovové provedení s pravým dřevem Unikátní design lopatek pro tichý chod a maximální výkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky