středa 30. října 2019

Ecoflex solius

U sálavých konvektorů je teplo až z předáváno formou sálání. Tato sálavá složka velmi výrazně zvyšuje komfort vytápění, proto jsou sálavé konvektory nejkomfortnějšími topidly v oblasti přímotopných konvektorů. Solius jsou elektrické přímotopy oblíbené kategorie sálavých přímotopů s vysokým podílem sálavé (infračervené) složky určené pro vytápění obytných prostorů.


Sálavý přímotop SOLIUS II. Táto sálavá zložka veľmi výrazne zvyšuje komfort vykurovania, preto sú sálavé konvektory najkomfortnejšími ohrievačmi v oblasti priamo vykurovacíh konvektorov. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění. Elektrické topení (zvláště pro nízkoenergetické domy) se dnes řeší především jako velkoplošné podlahové nebo stropní vytápění, přesto elektrické konvektory stále nacházejí své uplatnění.


Ecoflex SOLIUS II od 18€ - Heureka. Využívá přednosti infračeveného sálavého vytápění a konvekčního vytápění. Velká dynamika a úspornost provozu. A hőleadás -a infravörös, - a konvekciós tartományban történik! Kerámia szilikátos fűtőbetét speciális, hosszú élettartamú kompozit egység.


Ecoflex solius

Táto kombinácia prinesie do Vašich priestorov komfort a úspornú prevádzku. Zatímco běžný konvektor. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Podlahové topení zalité anhydritem. Aktuális Solius ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Lakovaná karoséria z oceľového plechu, perforovanou čelnou mriežkou, elektronickou riadiacou jednotkou a špeciálnym lamelovým vykurovacím telesom, vytvárajúcim sálavú zložku. Povrch je biely komaxit.


Inštalácia na stenu, rám je v balení. Hodí sa aj do ordinácií. Využívajú princíp šírenia tepla infračerveným žiarením, ktoré neohrieva vzduch, ale predmety, na ktoré dopadá.


Az ECOFLEX PREMIER infrasugárzó konvektor a legkorszerűbb elektromos fűtőberendezés. Offer valid while stocks last. Type Output Dimensions Weight Qty on pallet Cat. Infračervená technológia, narozdiel od bežných konvekčných vykurovacích telies neohrieva vzduch ale priamo ožaruje a tým zohrieva pevné predmety ako sú osoby, podlaha, steny či nábytok v interiéri.


Ecoflex solius

Elektrický sálavý konvektor SOLIUS je vybavený elektronickou reguláciou s pilotným vodičom. Peste din căldura emanată este în infraroşu şi beneficiază de avantajele încălzirii radiante. Pe lângă un design, frumos realizat, el este unul dintre cele mai eficiente şi confortabile.


ECOFLEX Premier a kettős technológiának köszönhetően Infrapanel és az elektromos fűtőtest hibátlan ötvözete. Uživatelské hodnocení a recenze na Radiátor EcoFlex Solius 10. Odkazy na odborné recenze.


Ecoflex solius

Kompletní informace k výběru. A standard type of convection heater, fitted with an accurate electronic thermostat (accurate to °C) with a pilot wire. The convection heater consists of a body fabricated from steel sheeting, a control unit and a lamella heating element. Prémium termék Európa piacvezető infrafűtés gyártójától a Fenix Group-tól.


Topidlo je určeno k pevné nástěnné instalaci (instalační rám je součástí výrobku) s připojením. Find store near you Delivery and return.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky