úterý 22. října 2019

Elektrický odpuzovač hmyzu

Představují účinnou a efektivní ochranu proti hmyzu , a to proti všem druhům, se kterými se můžeme běžně setkat. Nemůžete v noci spát, protože vás neustále otravují komáři? Zvolte elektrický odpuzovač hmyzu , účinnou ochranu proti komárům. Dopřejte si klidný spánek bez otravného bzučení!


Elektrický odpuzovač hmyzu

Pokud máte doma nezvané hmyzí návštěvníky a chcete se jich nekompromisně zbavit, pořiďte si odpuzovač hmyzu. Odpuzovač hmyzu na terasu. Vyberte si odpuzovač hmyzu v podobě lampy a nebude to jen užitečný, ale i dobře vypadající společník na večerní posezení. Elektrický lapač hmyzu Trápí vás hmyz v domě?


Bezpečnost šetrnost a účinnost, to jsou hlavní kritéria moderních lapačů hmyzu. Raid elektrický na vankúšiky využíva výmenné vankúšiky, ktoré poskytujú ochranu proti hmyzu až po dobu hodín. Lidským uchem neslyšitelný chod odpuzovače hmyzu a hlodavců nenaruší Váš spánek a jeho výkon neškodí člověku ani domácím zvířatům.


Na odpuzovač hmyzu a hlodavců poskytujeme záruku měsíců. Lapač hmyzu elektrický , 2x 10W UV trubice, max. Samozřejmostí pro posezení na terase je UV lampa, která zlikviduje hmyz, nebo odpařovací strojky BROS vhodné i do dětských pokojů.


Riddex elektrický odpuzovač hmyzu a hlodavců. Ultrazvukový repelent je účinný způsob, jak se zbavit potkanů, myší, švábů, pavouků, brouků, much, komárů a jiné nepříjemné havěti z Vašeho domova. Insekticid není součásti produktu, je potřeba zakoupit zvlášť. Univerzální konektor pro všechny autozásuvky, náplň, destičky. Nabídka odpuzovačů zvířat a hmyzu od značky SENCOR.


Elektrický odpuzovač hmyzu

V naší nabídce najdete lapače hmyzu , které jsou určené na k hubení létajícího hmyzu. Jsou vhodné na chaty, chalupy, zahrádky, nebo verandy. Mají praktický kroužek na zavěšení. Můžete vybírat ze dvou barev – černý nebo šedý.


Unavují vás už nezvaní. Vzhledem k počasí míváme otevřená okna po celý den = ve večerních hodinách nájezdy otravného hmyzu. Charakteristika produktu Díky tomuto zařízení, jsou mouchy odpuzeny, protože se nedovedou přizpůsobit neustále se měnícím ultrazvukovým signálům, které odpuzovač vydává. Zařízení je určeno pro použití. Zdravím všechny,chtěla bych koupit tento odpuzovač hmyzu GX-je bez chemie působí jen vysokofrekvenční vlny,píšou že je zdravotně nezávadný a nijak nepůsobí na člověka…pořád si ale říkám že ho chci do dětského pokoje tak se raději ptám vás máte s takovým typem odpuzovače zkušenosti nebo rady?


Vám ochrání Váš byt, dům, chatu, chalupu nebo automobil před nezvanými hosty jako jsou myši, hlodavci, krysy a kuny. Elektronické ultrazvukové odpuzovače myší a hlodavců. Pokud máte citlivější pokožku a klasické repelenty vás dráždí, doporučíme vám jiné způsoby ochrany proti otravnému hmyzu. Pro klidný spánek si na noc zapněte do zásuvky elektrický odpuzovač - mezi nejznámější patří značky Raid a Biolit.


Jeho náplň vydrží několik nocí, pak. Raid Electric - elektrický odpuzovač hmyzu. Obsahuje netříštivé zářivky 40W (cm). Výměna zářivek bez nutnosti použití nářadí.


Zbavte se much, komárů, vos a ovádů s lapači hmyzu. Dodání: Během pracovních dní. Tento odpuzovač much, komárů a jiného nepříjemného hmyzu patří mezi elektrickými lapači k velice účinným zařízením.


V porovnání s většinou lamp má také praktické vypínací tlačítko a není ho tedy nutné vyndávat ze zásuvky. LED žárovka proti komárům a létajícímu hmyzu. Zapp elektrický odpuzovač.


Elektrický odpuzovač hmyzu

Včera jsem dostala e-mail přeposlaný od jaroslava. Poněvadž jsem se zrovna vrátila z chalupy a stále tam bojuji s hlodavci, tak jsem na meil zareagovala a provedla objednávku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky