úterý 29. října 2019

Prodám kotel vaillant

Po celou dobu provozu servisovaný, plně funkční. V případě zájmu volejte prosím po 13. Duvod prodeje: rekonstrukce koupelny. Měnili jsme topení za tep.


Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Kotel je v záruce, kde záruční list Vám potvrdí autorizovaná firma, přes kterou mohu zajistit odbornou montáž v Praze a okolí do 20km s odvozem zdarma.


Zaručuji plnou funkčnost po instalaci, Jedná se o kotel na zemní plyn. Prodám roky používán kotel Vaillant. Nabízím k prodeji kotel CHAFFOTEAUX PIGMA GREEN 25KW, koupen jako nový.


V teh težkih časih je še posebej pomembno, da doma vse deluje. Vaillant ogrevalni sistem ste naredili že veliko za vas in vaše bližnje. V primeru, da pride do kakršnihkoli motenj v delovanju, bomo za to poskrbeli. Vedno, predvsem pa sedaj. Včetně regulace-Honeywell a odkouření.


Do poslední chvíle fungoval bez problémů a bez závad. The ecoTEC pro range of combination boilers combine the built-in quality, reliability and performance you’d expect from Vaillant , with a simple design and approach. The range features 2 and 30kW models, making this boiler perfect for homes with a smaller heating and hot water requirements.


Kotel se vyznačuje kompaktní konstrukcí s malou hmotností, minimálními nároky na prostor a nízkou hlučností, což umožňuje instalaci v obytných prostorech - předsíních, koupelnách, kuchyních apod. Výkon kotle až 20kW. Odkouření s průměrem 1mm. Prodam plynovy kotel Vaillant.


Kotel v nalezovem stavu koupen spolu s domem. Ve výborném stavu, prodávám z důvodu silného výkonu, potřebuji slabší. Kotel je starý roky,plně funkční,každý rok byly prováděny revize.


Kotel byl vyčistěn, byly také dány nové trysky. JUNKERS SF- snímač teploty TV v. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kotle, bojlery, kamna. Napojen na distribuční sítě plyn , elektro,vodu a kanalizaci. Celní panel kotle ,Dům a zahrada bazar. Rojek KTP 3- prodám použitý kotel na tuhá paliva Rojek KTP - spaluje dřevo a. Ceny jsou bez DPH, včetně připojovacího materiálu.


Nový nerozbalený včetně záruky. Vaillant plynový kondenzační kotel. Popis pracovního úkonu, Cena bez DPH Kč. Proč plynový kondenzační kotel právě od nás?


VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB ZA SUPER CENY ! Nyní asi půl roku nepoužíván. Vše je plně funkční, spolehlivé - dosud bez záva stačí zapojit. Kč na plynový kotel Thermona a detektor oxidu uhel.


Bojler plynový kotel Vaillant. Chybí vrchní kryt , funkční. V sekci kotle na tuhá paliva naleznete kotle fungující na bázi spalování dřeva, uhlí, briket či koksu.


Prodám kotel vaillant

Vhodný i na náhradní díly. A to včetně oblíbených kotlů DAKON. Díky momentálně nízkým cenám pevných paliv se jedná o ekonomicky výhodné stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky