středa 9. října 2019

Lpg magic brno

Magic (česká výroba) ESGi (polská výroba) STAG (polská výroba) LOVATO (italská výroba) NOVINKA! Přijeďte a vyzkoušejte si…. Nabízíme možnost zkušební jízdy s vozidlem na LPG pohon. Systém Magic G(nástupce systému Magic 2) je v současné době naprostou špičkou v oblasti řízení zážehových motorů na LPG. Pro nabídky na další servis vozidla nás kontaktujte na stejném telefonu, případně Vám nabídneme termín prohlídky Vašeho vozidla.


Lpg magic brno

Kontaktní informace na Levne LPG. Budeme se těšit na vaší návstěvu. Systém Magic (předchůdce současného Magic G4) platí za jeden z nejlepších systémů v oblasti možnosti nastavení řídící jednotky LPG , díky čemuž lze na Magic provozovat i vozy se silnými (turbo) motory, či vozy se sofistikovaným motorovým managementem. Aktuální cena LPG na čerpacích stanicích ve městě Brno.


Najděte nejbližší čerpací stanici LPG v okolí města Brno. Pevná a pružná kůže celého těla nemusí být pouhým snem, ale sladkou realitou. Stačí dopřát pokožce pravidelnou LPG lipomasáž!


Vážení obchodní partneři, zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že prodej ND včetně zasílání zboží i stanice měření emisí jsou otevřeny. Proč si dát zabudovat plynové zařízení do auta? Servisujeme i originální LPG od výrobce.


Specializujeme se na servis automobilů na LPG. Za více než let naší působnosti na trhu naší firmou prošlo přes tisíc vozidel a získali cenné zkušenosti a důvěru zákazníků, kteří spokojeně využívají všech výho jež LPG pohon nabízí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba HUNSGAS, s. D - AUTOPARK, LPG TOMEGAS,.


Před příjezdem na záruční seřízení je nutné se telefonicky objednat. Záruční seřízení zpravilda trvá cca. Při provozu vozidla na LPG je potřeba každých 15. Km nebo každý rok měnit filtry LPG. Dále nabízíme komplexní péči o Váš vůz či vozový park viz.


Aplikuje poznatky z fyziologie lidského těla, regenerativní medicíny a nových anti-aging metod. Pomůžeme Vám dosáhnout vysněné představy o dokonalém těle i pleti. Zabývá se vývojem a výrobou komponentů pro přestavby vozidel na CNG i LPG. Společnost je výrobcem značkové řady produktů obchodního názvu LOVTEC , DYNAGAS a MAGIC , jež jsou homologovány v souladu s platnými evropskými předpisy (EHK) a schváleny Ministerstvem dopravy pro provoz ve vozidlech v ČR. Společnost Auto Outlet je autorizovaným prodejcem a servisním střediskem LPG Prins.


Lpg magic brno

Prins Alternative Fuel Systems je předním světovým výrobcem, který se už více než let zabývá vývojem alternativních palivových systémů. Jméno: Radek Předmět: Lpg. Landi Renzo možnost dokoupit výstup lpg pro hadici vel.


Kč za 2ks),včetně certifikátu, držáku a spojovacího materiálu, vstup pr. Bráchovi montoval LPG do auta p. Přístup, kvalita práce, servis neslibuje montáž za den, podle typu auta 2-dny. Montuje BRC a na skodahome v sekci fabia-motor- lpg vystupuje pod logem karel. Jsme specialisté na přestavby automobilů na LPG s praxí let.


Lpg magic brno

Jaký je postup při dovozu vozidla s LPG ze zahraničí? Prvním předpokladem je, že LPG je zapsáno v technickém průkazu v zemi odkud se auto do ČR dováží. LPG a CNG pro dieselová auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky