středa 30. října 2019

Plynoměr g4 rozteč 250mm

Plynoměr g4 rozteč 250mm

Free Shipping Available. Check Out 250mm on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Plynoměr g4 rozteč 250mm

Choose the perfect machine from over 200listings. Malý membránový plynoměr pro fakturační i podružné měření spotřeby běžných plynů. Možnost osazení NF snímačem pro dálkový přenos údajů. Dodává se se šroubením, lze dodat i bez šroubení nebo s atestem. Cena plynoměru je uvedena bez.


Kompaktní membránový plynoměr pro měření průtoku zemního plynu, svítiplynu, propan-butanu, dusíku, vzduchu a dalších inertních plynů. Přední panel je přizpůsoben k instalaci impulsního modulu pro realizaci vzdáleného odečtu. Pro sledování průtoku a spotřeby plynu jsou určeny měřící přístroje nazývané plynoměry.


Ještě před výběrem konkrétního typu plynoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě plynu vám pak bude stačit počítač nebo. K dodání i ve verzi s teplotní kompenzací. Pouze pro podružné měření. Membránový plynoměr s roztečí hrdel 1mm určený k měření spotřeby zemního plynu, dalších topných plynů a vzduchu.


Skříň plynoměru je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou ( epoxidovaný polyesterový práškový nátěr). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Plynoměr g4 rozteč 250mm

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Produkt zahrnuje pouze plynoměr , šroubení a snímač impulzů pro dálkový odečet nejsou součástí balení. Skládá se z dvoukomorové měřící jednotky.


Každá z komor obsahuje ohebnou a plynotěsnou membránu, která se pohybuje díky rozdílu vstupního a výstupního tlaku. Domový membránový plynomer BK- Gvyhovuje najvyšším požiadavkám, pokiaľ ide o presnosťmerania a bezpečnosť. Plynoměr G compact rozteč hrdel 250mm -připoj. Spája sa v ňom inovačný vývoj s know-how mnohých desaťročív oblasti merania spotreby plynu. Plynomer BK- Gsa dodáva v prevedení so sponou, akojednohrdlový alebo dvojhrdlový.


Membránové plynomery sú objemové meradlá určené na meranie pretečeného objemu plynu. Turbínový plynoměr , přírubový. Rotačně pístový plynoměr RABO je inovovaný velmi přesný fakturační plynoměr s velkou škálou měřicích rozsahů.


Měřící rozsahy od 1:do 1:160. Vhodné pro zemní plyn, svítiplyn, propan, butan, vodík, dusík, vzduch, inertní plyny. Standardně osazeny NF snímačem INS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky