středa 16. října 2019

Easypump edeep 1000

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tlaková čerpadla EASY E-DEEP jsou vybavena integrovaným spínačem, který zajišťuje automatické spínání a vypínání čerpadla - při odběru vody (otevření kohoutu, stisknutí postřikovací hadice) se čerpadlo automaticky spustí a při ukončení odběru se opět samo vypne. Ponorná tlaková čerpadla s vestavěnou integrovanou elektronikou určenou pro automatické zahájení a ukončení provozu čerpadla. Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou.


Ideální pro nádrže s dešťovou vodou, studny, zvyšování tlaku v domovních aplikacích a vyprazdňování nádrží.

Také vhodné pro instalaci ve. Mě se ten E-DEEP taky líbí, jen právě se bojím té spolehlivosti, když odejde musí. Ponorná vodárna E-DEEP je určena pro domácnosti nebo zahrady. Je vhodná k čerpání vody ze. They are suitable for pumping dirty liquids and removing solid waste up to 38mm in size.


The pumps are equipped with floatswitches to prevent flooding. Za dobu si vybudovala renomé spolehlivé evropské značky vysoké kvality s vysokou přidanou hodnotou. Shop JS Pumps Online Now.

Free Shipping Available. There are OEM, ODM, Self Brand. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Start Making Money Today.


Kompaktní rozměry Vícestupňová hydraulika Jednoduchá instalace Inovované samonasávání Snadné uvedení do provozu Mimořádně tichý provoz Motor chlazený vodou Otočná sací a výtlačná přípojka pro omezení pnutí potrubí a snadnou demontáž Integrovaný filtr proti nečistotám Univerzální montážní klíč pro kontrolu filtru, vypouštění. Dál už hledat nemusíte! Lze kombinovat s hadicí?


Sie setzen EASY-PUMP mit Deckel auf das Gebinde. Nach Entnahme dieAusgußtülle verschließen. E-Deep jsou ponorná tlaková čerpadla s vestavěnou integrovanou elektronikou určenou pro automatické zahájení a ukončení provozu pumpy.


A great submersible pressure pump from Easy Pump with built-in in electronic pump control. Simply submerge in your tank and connect to your house or garden for automatic operation. Součástí domácí vodárny není tlaková nádoba. Ochrana proti chodu na sucho, tlak při stejném průtoku vody nekolísá.


Pro studny a vrty od průměru 1mm.

EASYPUMP Sací souprava, délka 4m. SKM 1ponorné čerpadlo 230V, 20m kabel, spin. Dobrý den, některé ND se dají objednat, kolo máme skladem a. Ponorná automatická vodárna vhodná k zásobování menších objektů, chat a zavlažování.


EASY PUMP BOOSTER SUBMERSIBLE PUMPS. Hallo, verkaufe eine elektronische Pumpe der Marke Easy Pump. Domáca vodáreň Easy Pumps E-DEEP 109kW, možnosť použitia bez tlakovej nádoby a tlakového spínača. Všetky informácie o produkte Čerpadlo Easy Pumps E-DEEP 109kW, porovnanie cien z. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! Tato vodárna je kompaktní, plně automatická s ochranu proti chodu na.


Technický list na stiahnutie. Použitie : zásobovanie úžitkovou a pitnou vodou rodinných domov,chát a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky