pátek 25. října 2019

Topná tyč s termostatem 600w

Elektrická topná tyč s termostatem a regulací, 600W. Plně programovatelná, velké množství topných programů. Barvy bílá a lesklý chrom. Otopné tyče rozličných tvarů, výkonů a značek. Topná tyč je v provedení chrom, metalická stříbrná a bílý lak.


Topná tyč s termostatem 600w

Vše na jednom místě za akční ceny! Skvělé řešení pro topné koupelnové žebříky, bez nutnosti instalace rozvodů pro klasické vytápění, stačí vám pouze elektrická zásuvka. Topné tyče jsou upraveny pro použití v prostředí koupelen. Budeme se těšit na Vaši návštěvu.


Symetrické provedení umožňuje instalaci na levou i pravou stranu radiátoru. Topné těleso s termostatem reagující na teplotu v radiátoru nebo místnosti. Regulus Z-SKVT 6topná tyč do radiátoru 600W s termostatem TZ33. Sapho ONE D topná tyč s termostatem , 400W, pravá, chrom.


Umožňuje nastavit topný program pro každou hodinu v týdnu. Detailní popis produktu Smart Plus 600W. Zahřejte si koupelnu s praktickou a elegantní topnou tyčí Smart Plus s termostatem.


Jednoduchá topná tyč do vaši koupelny Thesis Plus s termostatem. Také režim sušení, který nabízí možností zvýšení topného výkonu na maximum po dobu 2h. CINI GT topná tyč 600W. Ohřívač s elektronickým termostatem typu GT je zařízení sloužící k vytápění systémů, jako jsou radiátory v koupelnách, sušáky ručníků, nebo jako dodatečný prvek pro již existujících systémy radiátorů. Jen některé objednávky se mohou o pár dní opozdit.


Topná tyč s termostatem 600w

S termostatem , Koupelnové elektrické topné žebříky. Nabízíme patrony o výkonech přesně do našich radiátorů. S výběrem i objednávkou Vám rádi poradíme - kontaktujte nás.


Vhodné pro použití v koupelně s podlahovým vytápěním. Ke zboží „Sapho MOA topná tyč s termostatem , 6W , chrom ještě nikdo nenapsal komentář. Nemůžete vyplnit toto pole. Termostat udržuje nastavenou teplotu otopného tělesa nezávisle na teplotě v místnosti.


Možnost nastavení od 30°C do 70°C. Pro kombinované vytápění je nutné doplnit o T-kus. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Zatím jste nepřidali žádné produkty do porovnání.


Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Osobní odběry jsou možné ve dnech po-pá v 8-hodin. Vás dovolujeme informovat o aktuálním stavu dodávek a objednávek našeho e-shopu. Objednávky jsou stále přijímány, avšak s ohledem na to, že nemáme veškeré zboží skladem a nemáme představu o plnění termínů od našich výrobců nejsme schopni zaručit termíny dodání.


Topná tyč s termostatem 600w

Funkce proti zamrznutí kapaliny, pokud teplota klesne pod 5-7°C. Automatické vypnutí ohřevu po hodinách. Přihlásit se Registrace. Děkujeme za pochopení a přejeme krásné svátky a vše nejlepší do nového roku. Vážení zákazníci, v období 20.


Tyč topná s termostatem 600W chrom lesk. Litina (C, Si) Hliník (AlCu4Si5) Silumin (AlSi12Cu4) Kompatibilita s plasty a pryžemi Bezpečnostní opatření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky