čtvrtek 17. října 2019

Naftové topidlo bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Víkend 6kč Master B1CED je nejoblíbenější naftové topidlo s přímým spalováním o výkonu kW.


K ohřívači je možno přikoupit i automatický termostat TH který bude řídit chod přímotopu.

Kromě standardních přímotopů jako jsou elektrické, plynové a naftové topidla máme v nabídce také populární infračervené zářiče, stacionární teplovzdušné topení, kotle na olejovou mděs a také terasové ohřívače. Vynasnažíme se vybrat topidlo přesně pro Vaše potřeby. Neváhejte prosím kontaktovat naše prodejce.


Prodám naftové topidlo MASTER B1CE použité, funkční, k dispozici kusy. Profesionální naftové topidlo s přímým spalováním, určené k vysoušení hrubých staveb a vytápění dobře větraných průmyslových prostor. Mobilní naftové (dieselové) topidlo Einhell DHG 2- kW. Stavební topení, vytápění skladů, hal a garáží.


Integrovaná 19L palivová nádrž s palivoměrem. Indikace poruchy, integrovaný termostat.

Manometr pro tlak čerpadla. Auto - Nezavisle naftove bazar. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů topidlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty topidlo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Tato profesionální naftová topidla s přímým spalováním nabízí velký průtok vzduchu, možnost propojení s doplňkovým prostorovým termostatem a motor s tepelnou ochranou. Samozřejmostí je spalovací komora z nerezové oceli a palivové nádrže s ukazatelem stavu paliva. Prodám přenosné naftové topidlo Protemp Sun-Stream, koupeno v Bauhausu. V perfektním stavu, málo používané. Prodám toto naftové topidlo značky AXE GALAY 29C.


Topidlo má jednostupňnové čerpadlo s jedním výkonem. Používané ale plně funkční. Pro vytápění větších prostor.


Popis: Dobrý den, nabízím úplně nové naftové topidlo 50kw s termostatem. Profi-elektro je specializovaný obchod se vším pro stavbu, kterou provozovala firma ARNB s. Hlavní prodejna a sklady se nachází v Praze. Tato naftová topidla se hodí především k použítí na stavbách, kde je zajištěno dobré větání.


Spolu s velmi horkým vzduchem vychází do prostoru i spaliny z nafty, takže nejsou doporučena pro použití do nevětraných prostor s výskytem osob. Výkon 20kW zajišťuje pohodlné vytápění středních a středně větších prostor.

Naftová topidla s přímým spalováním. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky