středa 9. října 2019

Káď na vodu 1000l

Inzerát byl odebran z oblíbených. Nádoby na dešťovou vodu , ale i pro potravinářské, nebo průmyslové využití. Možnost dokoupení vík, podstavců a výpustných ventilů.


Nejprodávanější produkty v kategorii. V případě zájmu volejte. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH.

Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plastová nádrž na vodu je určená na zber dažďovej vody alebo odpadovej vody. Nádrže sú samonosné, monolitné a sú vyrobené z kvalitného polyetylénu technológiou rotačného tvárnenia. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Vnější rozměry klece 120x100x120cm, průměr hrdl. ELPA Plastové nádoby vhodné k předzásobení objektu pitnou nebo dešťovou vodou pro její další využití. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku.


Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete! IBC kontejnery můžete snadno stohovat na sebe a ušetřit tak místo, lze s nimi samozřejmě jednoduše manipulovat díky paletovému nebo vysokozdvižnému vozíku. Vysoká odolnost Díky vysoké kvalitě materiálu a UN certifikaci se nemusíte bát o spolehlivost, IBC kontejner je odolný vůči většině typů agresivních chemikálií a nebezpečných látek. Nádoba je vypláchnutá na specializované mycí lince, vhodná na užitkovou vodu. Původním obsahem byli hnojiva, přísady do krmiv, kyseliny (citronová, octová), lepidla a jiné látky.


Jedná se o nádrž včetně klece s dřevěnou paletou. Vypláchutá nádoba je vhodná pro vodu k zalevání zahrady. Mohou sloužit jako retenční nádrže pro posilovací stanice či pro další úpravu vody vstupující do rozvod. Vhodná do venkovních i vnitřních prostor.


Uložení na rovný podklad. Certifikace pro pitnou vodu. CP shop : Kádě na vodu - Šatní skříně Kartotéky Dílenské vybavení Kancelářský nábytek Židle - sedací nábytek Ochranné pracovní pomůcky Policové regály Policové skříně Hliníkové vitríny Kontejnery a popelnice Plastové přepravky Městský mobiliář Trezory a sejfy Hygienický program Nerozbitná zrcadla Regálová technika Zdarma Manipulační technika Doplňky.


Vhodné též pro skladování dešťové vody. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Oceľová klietka a paleta IBC kontajnera je po kontrole technického stavu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. L IBC kontejner (nádrž) se vstupním otvorem 15cm, vyplachnutý, včetně klece a plastové nebo pozink palety. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kádě na vodu jsou vyrobeny z důkladně vysušeného a dohladka zhoblovaného modřínového dřeva. Dřevěné kádě na vodu lze využít i jinými způsoby.


Káď vyztužená pozinkovanými obručemi může sloužit jako velký truhlík na květiny, menší okrasný stromek apod. Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu , když můžete mít naše kádě, které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu. Na slunné místo doporučujeme modřínové kádě, do stínu spíše dubové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky