čtvrtek 3. října 2019

Drevené pelety

Co jsou dřevěné peletky? Dřevní pelety na topení jsou výlisky a především moderní ekologické palivo z jemné dřevní hmoty válcovitého tvaru o průměru 6-mm a vynikají celou řadou příznivých vlastností. Pelety jsou baleny v PE sáčcích o hmotnosti kg. Dle druhu pelet je hmotnost palety 9kg či 1. K paletovým objednávkách je účtován poplatek 1Kč vč.


Pelety Eco Energy Pelety alebo aj peletky sú výsledným produktom výrobného procesu lisovania.

Sú charakteristické tvarom ako malé granule valcového tvaru. Pelety nebo také často nazývané peletky jsou dlouhodobě řazené mezi ekonomické a ekologické zdroje vytápění. Záleží ale na tom, jak velkou plochu budete vytápět a jaké tepelné ztráty váš dům má. Abyste mohli dřevěnými peletami účinně topit, nevyhnete se investici do automatického kotle na pelety.


Kvalitní certifikované dřevěné pelety EN plus Ao průměru mm. Naše peletky mají vysokou výhřevnost a velmi nízké procento popela. Drevené pelety – výhodné kúrenie za málo peňazí.


Práve táto vlastnosť z nich robí unikátny spôsob vykurovania, ktoré je čistejšie ako vykurovanie palivovým drevom alebo klasickým uhlím.

Peletky sú šetrnejšie k životnému. Pelety z borovicového dřeva jsou charakteristické tmavší barvou, díky vysokému slisování umožňují delší dobu hoření a minimální popelnatost. Pelety se vyznačují vysokou výhřevností a jsou vhodné k celodennímu. Pelety bez příměsí kůry jsou sice dražší, ale při spalování se nezanáší kotel či kamna.


Jsou vhodné zejména ke spalování ve speciálních automatických kotlích či kamnech na pelety. Třída Ase používá ve větších kotlích a při jejím spalování vzniká víc popela. Dřevěné pelety Ajsou vyrobeny pouze z chemicky neošetřených zbytků dřeva z pil bez příměsí kůry. Pelety Ajiž mohou obsahovat určitou část kůry a lesních těžebních zbytků. Vhodné do plně automatických peletových kotlů.


Pelety na kúrenie sa vyrábajú z čistých pilín a hoblín, bez pridania chemických látok. Služby - Drevene pelety inzerce. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybrat si můžete hned z několika druhů pelet.


Peleta je ekologické palivo slisované z dřevní biomasy bez dodatečných pojiv.

Obvykle ve formě válečků o průměru 6mm a typické délce v rozmezí mezi 5mm až 30mm. Jsou to především dřevěné brikety a pelety , kůrové brikety, energetická štěpka, palivové krbové dříví, podpalovací třísky, grilovací brikety a grilovací dřevěné uhlí. Prodáváme dřevěné brikety, bukové a kůrové brikety, dřevěné pelety a štípané krbové dřevo. Už jste přemýšleli o vytápění ekobriketami? Brikety Vám umožní vytápět váš dům např.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Do zmesi nie je pridávané žiadne pojivo ani chemické látky.


Drevene pelety z Mountfieldu se v nasi rodine krasne osvedcily a budeme se pro ne do prodejny i nadale vracet. Opustili jsme kupovani pelet v jinych, konkurencnich, prodejnach. Pro pelety do prodejny Mountfield jiz chodi i nasi znami.


Spolehlivý dodavatel kvalitních dřevěných pelet Martin Kohut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky