pondělí 7. října 2019

Lazura na drevo

Olejová lazura na dřevo tak vlastně šetří čas i peníze, protože postačí právě jen jeden nátěr. Aplikace lazury na dřevo. Výběr lazurovacího laku je jen prvním krokem k proměně vašeho plotu, pergoly nebo nábytku.


Při samotné aplikaci lazury na dřevo byste měli dodržovat tyto zásady. Jen tak docílíte skvělého.

Rychleschnoucí receptura má vylepšené vlastnosti jako zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost dalšího nátěru, mechanickou odolnost a také hlubokou penetraci. Nabízí preventivní biocidní. Lazury chrání dřevo před povětrnostními vlivy. Tenkovrstvá lazura nezanechává na povrchu dřeva film. Zvýrazňuje jeho strukturu a kresbu letokruhů.


Silnovrstvá lazura oproti tenkovrstvé lazuře vytváří na povrchu film v závislosti na podílu pevných částic v ní obsažených. Ochrana dreva pomocou náterov, farieb a lazúr na drevo.

Povrchové nátery chránia drevo pred poveternostnými a mechanickými vplyvmi. Pri ochrane dreva sa využívajú najmä lazúry a krycie farby na drevo. Ako si vybrať náter, ktorý potrebujete? Lazura na dřevo HERBOL Offenporig Pro-Decor odstín Rustikální dub.


Kč cena od 31Kč Skladem. Lazúry na drevo nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Lazúra na drevo slúži na ochranu dreva. Jeho povrch jemne zafarbí a zároveň ponechá viditeľnú jeho kresbu.


Lazúru na drevo môžete použiť v interiéri aj v exteriéri, povrch ňou ošetríte a ochránite proti UV žiareniu aj zvýšenému opotrebeniu. Nezabudnite, že pod lazúru by ste mali naniesť aj impregnačný náter na drevo. Pokud si chcete pořídit lazuru na dřevo, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Poznáme tri druhy lazúr, ktoré sme rozdelili do podkategórii. Tato lazura pracuje na povrchu dřeva, nikoli vně.


Má vysoce estetický polomatný vzhle kterého se dosahuje - vrstvami.

Tím, že se lazura nevsakuje, ale vrství, je pak obnova složitější a staré nátěry se musí odbrousit tzv. PROFI OLEJOVÁ LAZURA má vlastnosti prírodných olejov (hlboká penetrácia do dreva a tým jeho vysoká ochrana) pri zachovaní prirodzenej štruktúry a kresby dreva (nevytvára žiadnu lakovú vrstvu na dreve). Paropriepustnosť náteru ( drevo bez obmedzenia „dýcha“ – prípadná zbytková vlhkosť sa odparí). Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant. Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů.


Krásny prírodný materiál, o ktorý sa treba starať. Dobrý kutil vám na svojich stránkach prináša zrozumiteľné rozdelenie produktov do jednotlivých kategórii pre vaše pohodlnejšie vyhľadávanie toho, čo potrebujete. Venkovní lazury na dřevo OSMO odpuzují vodu a jsou mimořádně odolné vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Díky tomu, že jsou Osmo lazury založeny na bázi olejů, je jejich povrch velmi prodyšný s otevřenými póry.


V katalogu nemáme podrobnější informace o lazura na drevo palisandr. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - velmi kvalitní rozpouštědlová olejová lazura ,,nové generace,, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí např.


Vyberajte si Farby, laky na drevo podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky