pátek 11. října 2019

Kachlova kamna cena

Cena ilustrační fotografie je orientační. Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru a dle požadavků zákazníka. Jelikož naše kachle jsou dělané ručně jsou každá kamna originál.


V naší nabídce máme nejen modely bez teplovodního výměníku určená pro vytápění jedné místnosti a blízkého okolí, ale i modely s teplovodním výměníkem, které lze napojit na otopný systém a vytápět s nimi. V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby. Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby.

Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň.


Krbová kamna pro Váš domov. V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen.


Stavíme kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky. S tím souvisí projekce, návrhy i stavba, poradenská činnost a prodej doplňků. Provádíme rekonstrukce i starších kamen.

V případě zájmu se ozvěte na tel. Třísložkové komíny - komínové systémy vyrábíme v průmerech 16 1a 200mm. Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem.


Komíny jsou běžne skladem. Poradenství při výběru kamen. V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu.


Praxi jsme získali v Německu u známého kamnáře Petra Hagemanna. Prohlédněte si naše realizace kachlových kamen. Hodí se například i do moderních interiérů.


Díky kachlovým kamnům je možné zažít. Kamna s kachlovým obkladem mají dobrou schopnost akumulace a vydávají pak příjemné teplo po dlouhou dobu. Vyrábíme krbová kachlová kamna s vodním výměníkem, kachlová kamna , elektrická akumulační kachlová kamna , elektrické kachlové přímotopy, kachlové radiátory, kachlové kryty radiátoru a čističky vzduchu nanoaircleaner. Vítejte na stránkách firmy Retap.


Proč si vybrat naše výrobky? Cena materiálů a jejich zpracování při stavbě kachlových kamen není právě nízká. Ale jejich kvality – sálavé teplo, vysoká účinnost, komfortní topení, ekologie provozu a životnost, tuto vysokou cenu výrazně převyšují.


Kvalitní kachlová kamna jsou investicí na celý život.

U kachlových kamen je pomalejší náběh teploty ( kamna po zatopení nejprve předávají teplo sáláním přes sklo a kachle se nahřívají), po nahřátí začínají sálat a naopak po vyhasnutí plamene v kamenech vydrží vydávat teplo ještě několik hodin. Pokud Vás zaujala naše nabídka krbových a kachlových kamen ABX, budeme rádi, když nás budete kontaktovat. V Oprechticích u Ostravy provozujeme také vzorovou prodejnu, kde máme vystaveny nejprodávanější typy kamen a kde se Vám můžeme osobně věnovat.


Kamna vlastnoručně - Výukový online program. Splňte si svůj sen o vlastních kamnech. Akumulační kamna můžete nyní sami postavit jednoduše a kvalitně.


S přispěním desítek svépomocných stavitelů vedených pod mým odborným dozorem vznikl během několika let bohatý výukový on-line program s obsahem stovek fotografií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky