středa 30. října 2019

Elektrický bojler dražice 200l

U nového je zase lépe řešený spodní kryt k připojení elektroinstalace. Elektrický akumulační ohřívač, určený pro zavěšení na zeď, objem 200l. Vnitřní nádoba tohoto ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je chráněný proti korozi SMALTEM. Vysoká technická úroveň ohřívačů je dána použitím nejnovějších technologií.


Vnútorná nádoba tohto ohrievača je vyrobená zo špeciálneho oceľového plechu, ktorý je chránený proti korózii SMALTOM.

Možnost přípravy TUV využitím nižšího tarifu elektrické energie - noční proud. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Ohrievač môže byť upevnený na stene pomocou dodávaných konzol alebo. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest – sprchu, umývadlo a drez.


Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme.

Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především všude tam, kde je možné využít nízký tarif elektrické energie (noční proud). Včetně 4kW topného tělesa, nelze u OKCE 50. Závěsné elektrické ohřívače vody - bojlery jsou určeny k instalaci na zeď převážně ve svislé poloze. Ta je obecně funkčně výhodnější, protože teplá a studená voda se nemísí tolik jako u ohřívačů vodorovných.


Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu. Jedná se o technologii elektrického ohřevu vody, společně s velkým objemem tak jdou ruku v ruce vyšší náklady na provoz. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bojlery již dnes nemusí být jen nevzhledné krabice, které se snažíte schovat do kotelny.


Velis s digitálním displayem a možností vertikální i horizontální instalace rozhodně nebude rušivým prvkem vaší koupelny. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V.


Magnéziová anóda zabraňuje pôsobeniu korózie a predlžuje životnosť. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Bojlery a ohřívače vody Vybíráte vhodný bojler do své domácnosti nebo firmy?


Jsme si jisti, že si u nás vyberete. Dražice OKC 2(5) Přidat do porovnání.

Ve velmi dobrém stavu, plně funkční, vyměněn za menší. Pouze osobní odběr v obci Potěhy u Čáslavi. A když už bych ten bojler rozdělával, tak bych vyměnil vše - tedy těleso, anodovou tyč, těsnění, výtokovou trubku - vlastní zkušenost. DRAŽICE Bojler OKCEV 20 ležatý v akci.


Rozměr (ŠxV) 59x1cm. S mechanickým ovládáním. Plochý elektrický bojler OKHE ONE, Hubeňour s hloubkou 3mm je vhodný do malých a úzkých prostor a slouží tak i jako adekvátní náhrada plynového ohřívače vody. Nový bojler je uzpůsobený pro instalaci v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky