pátek 25. října 2019

Dřevěná káď na vodu

Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu , když můžete mít naše kádě, které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu. Na slunné místo doporučujeme modřínové kádě, do stínu spíše dubové. Je možno také zvážit nákup dřevěného sudu. Prodám starší čistou plastovou káď na vodu , která sloužila pro vinařské účely.


Horní zúžená část byla odřezána, nahoře je lehce opravitelná prasklina d = cca cm.

Naše dřevěné džbery na květiny jsou vyrobeny z kvalitního akátového dřeva, které džberu dodala potřebnou pevnost a líbivý zevnějšek. Okrasné džbery na květiny se hodí jak do zahra tak na terasy, balkóny, do pergol nebo zahradních altánků. Nádrže na vodu Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká. Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční.

Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up. Káď z dubového dřeva, kovaná kovovými obručemi, s kovovými úchyty na bocích. Vhodná na použití jako nádoba na vodu , květináč nebo ozdobný prvek.


Kádě jsou nepochybně originálním doplňkem vybavení každé farmy, mají jedinečný přírodní styl. Jsou to profesionálně vyrobené výrobky našich zkušených. Odpověď na co je dřevěná nádoba na vodu.


Pomoz nám rozšiřovat křížovkářský slovník i ty! Pokud si tu vyhledáš nějaké spojení z křížovek, které tu ještě nemáme, neváhej ho přidat do databáze. Je vyrobena z thermo smrku a její tělo objímají nerezové obruče. Dřevěná káď pro až osob o průměru 2cm.


Externí topidlo na tuhá paliva vyhřeje vodu za hodiny. Káď na vodu u SOS Dekorent. Již let vymýšlíme, vyrábíme a instalujeme dekorace nejrůznějších typů.


Kádě na vodu jsou vyrobeny z důkladně vysušeného a dohladka zhoblovaného modřínového dřeva. Dřevěné kádě na vodu lze využít i jinými způsoby. Káď s plastovou vložkou není nutné mít stále napuštěnou, protože odpadá potřeba zatáhnutí dřeva jako u celodřevěných a je možné jí ihned po použití vypustit.


Vnější průměr včetně obložení je 2cm.

Kategorie: plastové sudy, kádě, barely kádě na vodu Nádoby na dešťovou vodu , ale i pro potravinářské, nebo průmyslové využití. Možnost dokoupení vík, podstavců a výpustných ventilů. Káď (sud) 300l na dešťovou vodu zelená BIDONE. Plastová káď se zesílenou stěnou - sud kónického tvaru o objemu 3l - vyrobená ze zeleně barveného polyetylenu HD-PE, vhodná zejména jako nádrž na dešťovou vodu. S ploškou pro možnou montáž výpustné.


Koronavirus - Z důvodu koronaviru (KOVID-19) funguje pouze e-schop. Stále pracujeme, vyrábíme, přijímáme objednávky, vše zasíláme přepravní společností DP nebo Toptrans.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky