pátek 18. října 2019

Slipové vložky s probiotiky

Vložky s probiotiky se nosí úplně stejně jako klasické vložky a jsou vhodné k pravidelnému užívání. Používání vložek s probiotiky je jednoduché a přitom účinné. Ultra tenké slipové vložky s výtažkem ze zeleného čaje, prodyšné, potažené. Pro jistotu aplikujte zároveň i speciální probiotické intimní krémy, které. Naty dámské ECO slipové vložky – super jsou vyrobeny ze přírodních.


Ria Slip Classic Deo jsou slipové vložky s fólií, které jsou lehce parfémované a mají jemnou povrchovou úpravu zajišťující příjemný pocit každý den. Prodyšný netkaný textil umožňuje vstup vzduchu ke kůži a zajišťuje tak přirozenou svěžest. Můžete je používat také v kombinaci s. Produktový webinář pod vedením Eleny Jesíčkové na téma: InTop. Dámské, ultratenké vložky INTIMEA s probiotiky a kyselinou mléčnou jsou výsledkem našeho několikaletého výzkumu a vývoje v oblasti probiotik, který jsme realizovali ve spolupráci s firmou FIDE, s. Vložky INTIMEA obsahují probiotika, které přirozeně dominují mikrobiálnímu prostředí zdravé pochvy. Menstruační vložky v sortimentu online lékárny GigaLekarna.


DHV Gentle Day Ultra Intimky anionové 155mm 30ks. Ekologické a organické intimky s anionovým páskem,vhodné na každodenní nošení při slabším výtoku. Moderní vědecké poznatky společnosti FIDE ve spolupráci s biotechnologickou firmou Pharmaceutical Biotechnology umožnily posunout dámskou intimní hygienu do nové aktivní úrovně. Máme vložky - výběr necháme na vás.


Vložky s laktobacily INTIMEA jsou revoluční novinkou na českém trhu. Vložky Intimea obsahují laktobacily, které dominují mikrobiálnímu prostředí zdravé pochvy. Tyto přátelské bakterie brání růstu jiných mikroorganismů a produkují kyselinu mléčnou.


MICCI, OASIS, CARIN, dámská intimní hygiena, výroba dámské hygieny, hygienické potřeby, extra savé dámské vložky , dámské probiotické vložky , vložky s probiotiky , vložky s probiotickou kulturou, antiseptické menstruační vložky , vložky s obsahem aktivního kyslíku, drogistické. Při používání tampónů se volí tampón dle intenzity menstruačního krvácení – nejlépe s nejnižší absorpcí, která ženě stačí. Pro podporu přirozené vaginální mikroflóry lze použít tampóny s probiotiky , které pomáhají předcházet diskomfortu v intimní oblasti.


Není to jen obyčejná intimka, je to unikátní hygienický prostředek se zabudovaným aniontovým čipem pro vaše maximální. Jsou tenké, prodyšné a velmi spolehlivé. Delikátní a něžné slipové vložky Nefritová svěžest vás spolehlivě ochrání před nepříjemným zápachem, pocitem diskomfortu a dodají závan svěžesti po celý den. Při jejich používání nebude vaše pokožka podrážděná a nebude vás nepříjemně svědět.


Vložky dokonale drží na všech textilních materiálech. Na trhu je nepřeberné množství probiotických preparátů od různých firem. Liší se počtem obsažených bakteriálních kmenů, množsvím živých bakterií v tobolce a případně formou ochrany vůči kyselému prostředí v žaludku. Bio- vložky zo 1 organickej bavlny, sú pohodlné, spoľahlivé a zdraviu prospešné.


Dámské slipové vložky RIA Slip Classic Deo kusů, s ochranou fólií a svěží vůn. Zlepšite si vašu menštruáciu ešte dnes. Slipové vložky s Obláčikový razbou Ria. Je to jednoduché, poskytují vám mnohem větší ochranu. Inkontinenční vložky a vložné pleny slouží pro lehký až střední únik moči.


Jsou anatomicky tvarované, tedy jiné pro ženy a jiné pro muže. Dále se liší podle savosti - znázorněno na obalu počtem kapek. Nejtenčí připomínají dámské slipové vložky a jsou určeny lidem s velmi slabým únikem moči.


Probiotika spolehlivě chránia pošvovej sliznici pri menštruáciu, odstraňujú kvasinkové infekcia pochvy, obnovujú rovnováhu vaginální mikroflóry, potláčajú zápach. Lactobacillus acidophilus. Sú anatomicky tvarované, teda iné pre ženy a iné pre mužov. Najtenšie pripomínajú dámske slipové vložky a sú určené ľuďom s veľmi slabým únikom moču.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vyzkoušejte naše vložky s probiotiky ! Unikátní kombinace dámské menstruační vložky a probiotické kultury. Podporují zdraví sliznice pochvy a močových cest, napomáhají odstranění kvasinkové infekce, zajišťují ochranu při menstruaci ad. Vložky obsahují laktobacilovou kulturu, která zamezuje množení nežádoucích. Intimní slipové vložky Gentle Day REGULAR LINER ultra soft with cotton s anionovým čipem a patentovanou technologií.


Bez chloru, PH neutrální, ekologické. Hygienické, antibakteriální, vhodné na každý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky