pondělí 2. prosince 2019

Myčka beko poruchy

V základu je to velmi jednoduché, myčka ukáže chybový kó my ho musíme rozluštit a vyřešit. To však jde těžko pokud nevíte, co chybový kód znamená. Proto jsme pro vás sepsali seznam nejčastějších chybových kódů a jak je vyřešit. Musíte však počítat s tím, že. Myčka nejde spustit, zůstává v ní voda nebo po skončení programu nevysouší nádobí.


Myčka beko poruchy

Inak používam iba 3vCalgonit, a moja myčka nemá problémy s. F (podľa návodu som zistila, že to znamená číslo poruchy pre servis). Prodám volně stojící myčku nádobí BEKO , cm. Poloviční náplň Nemusíte čekat, až se naplní celá myčka ! V případě nefunkčnosti nebo poruchy sníží uzemnění riziko.


Myčka beko hlásí chybu E0 Co to znamená? Zdarec, Potřebuju pomoc! Najčastejšie poruchy a ako sa im vyhnúť.


Umývačky riadu pomáhajú každý deň žienkam v domácnosti s ich povinnosťami. Dle návodu chyba s přítokem vody. Porucha mycky BEKO s kodom E1.


Zkusil jsem vše vyčistit, vše zkontroloval ale problém jsem sám neodstranil. Musel jsem kontaktovat linku BEKO a objednat servis. Další den přijel technik a diagnostikoval špatnou hadici s aquastop ventilem - shořela v něm cívka.


Myčka beko poruchy

Hadici během 20min vyměnil a myčka jede. Druhou alternativou co. Jen pro zajímavost - mě se nedávno rozbila myčka Bosch po 6ti letech používání(denně),opravář naznal,že je prasklé něco u topení a je nutná oprava za tis. Našel malou dírku v těsnění,zalepil to. Najdou se i výjimky, které spadají do.


Myčka BEKO půjde z domu a žádný další výrobek této značky už nezakoupím. Ještě jedna zajímavost. Vestavná myčka od značky Beko pojme až sad nádobí, patří do nejlepší energetické třídy a nejlepší třídy mytí a sušení. Pouze vypoští,nefunguje reset. Dobrý den,máme tuto myčku 3:rokem.


Doposud šlapala jak hodinky. Ale ted bez předchozích potíží začala jen vypouštět vodu, pozdržení resetu nefunguje, jiný program jde nacvaknout,ale myčka nereaguje. Nejde ani vypnout ani zapnout pouze hučí a vypouští vodu i když ta tam není. Zkoušeli jsme neúspěšně náhradní šrouby. Viko se nám nepodařilo připevnit.


Vzhledem k závadě myčka při provozu teče. Opravu bychom uvítali de facto ihned. Na váš e-mail doručíme slevový kupon na slevu ve výši 20- Kč, který můžete využít při nákupu nad 2. Stalo se to již víckrát a vždy stačilo myčku resetovat a pustit program znovu. Nyní už se oběhové čerpadlo nerozběhne.


Měl jsem to rozdělané, vše je čisté a zdá se v pořádku. Vyměnil jsem průtokoměr v domění, že myčka nemá informace o množství vody, ale nic. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku.


Nevypouští vodu, neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky