pátek 20. ledna 2017

Bezdrátový termostat s wifi

Bezdrátový termostat s možností ovládání přes WiFi. S aplikací EOB PT- WiFi pro chytré telefony je možné plně ovládat Váš topný systém nejen přes internet. Termostat nemá baterii – při výpadku el.


Bezdrátový termostat s wifi

Vestavěný WiFi modul umožňuje dálkovou správu termostatu z jakéhokoli místa na světě. Kotel je připojen a ovládán pomocí přijímače, který je pak bezdrátově spojen s termostatem. Není tak nutné kabelové propojení termostatu a kotle.


Lze ovládat vzdáleně přes mobilní aplikaci. Wi-fi bezdrátový termostat General Life HT400. Máte problémy se zakoupeným zbožím u nás? Chcete vyřídit reklamaci? Dohodněte si termín v naší provozovně s technikem, pokud uznáme chybu výrobku okamžitě Vám jej vyměníme.


Bezdrátový termostat s wifi

Jsme autorizované servisní středisko Bosch Termotechnika, produkty nikam nezasíláme, testujeme je přímo u nás! Program a nastavení teplot Pokojový termostat je vybaven programem pro řízení teploty v místnosti s možností nastavení šesti různých teplotních úseků na pracovní dny a zvlášť na sobotu a neděli. Popis produktu Vlastnosti bezdrátového termos. Pokud navíc zvolíte pokojový termostat bezdrátový , nemusíte jej propojovat s tepelným zdrojem a lze s ním proto dle libosti manipulovat.


Pochopitelně se u všech zařízení v této kategorii můžete spolehnout na spolehlivost a zajímavý design, tedy vlastnosti, které jsou příznačné i pro další druhy termostatů v nabídce e-shopu Topenilevne. Chytrý WiFi termostat s maximálním spínaným proudem A, ovládaný pomocí aplikace Tuya (pro iOS či Android). Jeho předností je možnost ovládání termostatu přes mobilní telefon (iOS, Android) a příjemné uživatelské nastavení včetně podsvíceného displeje. WIFI termostat iT5nabízí jedinečnou možnost ovládání Vašeho vytápění se zpětnou vazbou z jakéhokoliv potřebného místa prostřednictvím chytrého telefonu nebo počítače. Základní sada je vybavena bránou iTG50 která je připojena do Vašeho routeru, dále pak bezdrátovým termostatem iT5a bezdrátovou přijímací jednotkou iT500RX, která je zapojena ke.


Nastavení termostatu umožňuje teplotní změny během jednoho dne. TERMOSTATY pro regulaci otopných systémů rodinných domů, bytů, kanceláře, chaty a chalupy apod. Možnosť voľby senzorov, meranie spotreby energie, týždenný program a ďalšie funkcie. Inteligentní termostat s podsvíceným displejem v designu spínačů VENUS, s více funkcemi, pro regulaci podlahového topení PT71 PT7EI, PT7a PT7EI jsou termostaty s prostorovým čidlem navrženým speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění (topné kabely, rohože, fólie). Elektrobock PTWiFi je inteligentní prostorový digitální termostat s implementovaným WiFi modulem.


Je vhodný ke všem kotlům, které vyžadují bezpotencionální (beznapěťové) spínací kontakty (např. plynové kotle, elektro – kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony nebo klimatizační jednotky). Pořiďte si chytrý bezdrátový termostat s WIFI modulem Elektrobock BT725WiFi s mnoha užitečnými funkcemi, který můžete ovládat i prostřednictvím chytrých telefonů (Androi iOS) či přes počítač (Win 10). BT7bezdrátový termostat s ovládáním pomocí Wifi pomocí telefonu. Nový bezdrátový termostat s WiFi připojením 05.


Bezdrátový termostat s wifi

ELIMA Novinky Nový Wifi termostat společnosti Elektrobock můžete ovládat prakticky odkudkoliv. Přenosný vysílač s elegantním stojánkem. Wifi termostat s barevným dotykovým displejem Flame Wifi FT-- Obchod se zabezpečovacím zařízením a bezpečnostními systémy pro zabezpečení domů a bytů. V přijímači je implementovaný WiFi modul s interní anténou.


Předpřipravené sady pro amatérskou montáž. Dále nabízíme bezpečnostní zámky, domácí automatizaci a bezdrátové systémy bezpečnostní techniky. Díky tomu přijde domu vždy do optimální teploty a nikdy Vás nezaskočí ani horko, ani zima.


Skládá se ze dvou komponentů samostatný termostat se stojánkem jako vysílač a přijímač Pro nastavení Wifi není nutná veřejná IP adresa. BT7WiFi bezdrátový termostat s WiFi modulem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky