pondělí 23. ledna 2017

Trevos beltr

Plastová a přisazená řadová interiérová zářivková svítidla. Produktová řada BELTR zahrnuje interiérová zářivková svítidla vhodná pro použití do kanceláří, chodeb, interiérů škol, knihoven, poslucháren, sanitárních prostor, nemocnic a odbavovacích hal. Společnost TREVOS je významný evropský výrobce lineárních zářivkových svítidel a úsporných LED svítidel pro průmyslové i kancelářské využití.


Trevos beltr

Naší prioritou je dodat zákazníkovi vysoce kvalitní svítidlo s dlouhou životností. Vnášíme světlo do života lidí ve více než zemích světa. One-row plastic industrial LED light fitting with diffuser made of translucent polycarbonate by manufacturer TREVOS. Indoor plastic batten LED light fitting for surface mounting on the ceiling or on the wall by manufacturer TREVOS is equipped with diffuser made of translucent polycarbonate.


Base of LED light fitting is made of metal sheet. HISTORY The TREVOS , a. Zářivkové svítidlo je vhodné pro kanceláře, chodby, interiéry škol, knihovny, posluchárny, sanitární prostory, nemocnice a odbavovací haly. Import și distribuție corpuri de iluminat. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní.


Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme. Clothing (Brand) Community See All. Trevos Lighting srl , Voluntari. DALI M1h 42W IPna přisazení ke stropu nebo na stěnu. LED svítidlo od výrobce TREVOS je určené pro přisazení ke stropu nebo na stěnu se základnou z ocelového plechu a difuzorem z translucentního polykarbonátu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektro-Viola opět představila akciová společnost TREVOS , do jejího stánku si našlo cestu sto jedenáct příchozích, kterým byly prezentovány novinky z nabízeného sortimentu. Unsubscribe from ANAVITÓRIA ? Want to watch this again later?


Sign in to add this video to a playlist. That’s the power of wellness available in Trévo!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky