úterý 31. ledna 2017

Honda praha

Auta Motol zajišťují výkup a prodej ojetých i nových automobilů. Prodejní tým HONDA Vám zajistí přístup odpovídající značce a Vy máte možnost vyzkoušet a vybrat si vůz HONDA podle Vašich představ. Poskytujeme kvalitní servis s použitím originálních náhradních dílů a postupů.


Naši uznávaní konstruktéři absolvují odbornou přípravu rovněž u uznávaných školitelů. Vítejte na oficiálních stránkách Honda. V nabídce naleznete zahradní sekačky, křovinořezy, zahradní traktory, elektrocentrály, čerpadla, sněhové frézy nebo také lodě a lodní motory.

Víme, že pro většinu jezdců představují motocykly způsob života. Naši zkušení technici absolvují odbornou přípravu u uznávaných školitelů. Nalezněte s námi svůj vysněný vůz HONDA a vychutnejte si maximálně každou vaši jízdu. Nyní patříme k největším prodejcům motocyklů HONDA na českém trhu. Ochrana osobních údajů Vyrobila společnost × Ochrana osobních údajů.


The Odyssey took home the coveted Best Buy of the Year award in the minivan category for the third year in a row. V rámci našich služeb, vedle provádění klasických oprav a údržby motocyklů, nabízíme i celou řadu dalších služeb. Honda CIVIC 5D SPORT Plus CVT 20.


We are the largest motorbike rental in the Czech Republic.

The ideal position of our rental in Prague – the centre of Europe – offers the best possibilities for journeys all over Europe. Potenciál produktů HONDA a VARI si vyžaduje i zachování filosofie, která ke kvalitním výrobkům patří, kdy máme na mysli péči o zákazníky a odbornou podporu všech našich výrobků s celorepublikovou působností. Jejich prodej je tedy možný jen s asistencí proškoleného zástupce a nemohou být zasílány koncovým. Rok se s rokem sešel a my Vás opět srdečně zveme na každoroční výstavu Motosalon, která se tento rok koná v Brně. Tato japonská značka ročně vyrobí nejvíce motocyklů na světě a také mezi automobilkami patří k těm vůbec největším.


HONDA si je svými výrobky tak jistá, že na všechny motorové stroje dává plnou 5ti LETOU ZÁRUKU a to dokonce i na profesionální použití! Jezdím do Jarova až od letoška, takže nevím jak to bylo dřív. Ale jednání mi přišlo ok, a když něco člověk potřebuje, tak se snaží vyjít vstříc a nebojí se ani říct narovinu, že originální příslušenství od Hondy je dost drahý a vyjde líp jiná značka, pokud třeba nevadí neznatelně jiná barva. Máme pro Vás připravenou novinku! Pokud si vyberete vůz z naší nabídky, tak Vám ho rádi ukážeme živě online přes kameru mobilního telefonu.


Kč Harley-Davidson FXCWC Softail Rocker C. Rent a modern new model of scooter in Prague. Two helmets and wheel lock are included. Best walking tour you can experience is FREE! The Shadow line features motorcycles with a liquid-cooled or 52-degree V-twin engine ranging from 1to 1cc engine displacement.


Description úvodní stránky. Prodej a servis nových a ojetých vozů. Originální náhradní díly a příslušenství Ford. Autorizovaný partner Ford.

Společnost Y Moto Praha s. Součástí naší prodejny je i motobazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky