čtvrtek 12. ledna 2017

Konvice na čaj se svíčkou

Již od pradávna byla příprava čaje spjata s chvílemi pohody, relaxace a odpočinku. Aby tomu tak opravdu bylo, měli bychom věnovat dostatek času nejen výběru samotného čaje, ale také výběru čajového nádobí, na němž výsledný požitek z čaje do velké míry závisí. Jste skalní fanoušek čaje, který vždycky shání dokonalou čajovou směs?


Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků? My máme řešení pro každého. Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje.

Kameninová konvice na čaj s bambusovou rukojetí. Stojan na bambusovú metličku Chasen šedá. Stojánek pro odkládání metličk. Zamilovali jste si tradiční anglický čaj o páté?


Při jeho přípravě nesmí chybět kvalitní varná konvice na čaj , která nechybí ani v žádné anglické domácnosti. Skleněné konvice na čaj. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje. Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem.


Doporučujeme připravit si čaj z čagy do litrové konvice , kterou dáte na ohřívač s čajovou svíčkou.

Tím se udrží ideální teplota čaje v konvici a svíčka dodá čaji energii ohně. Můžete tak čaj popíjet během dne. Litrová nádoba stačí na čtyři šálky čaje.


Na litrovou konvici se použijí 1-lžičky čagy, buď. Praktický dárek pro ty, kteří si rádi vychutnávají čaj stále teplý. Objem konvičky je 1L, výška 21cm.


Celoskleněná louhovačka s cedítkem je vhodná na louhování čajů, pro udržení horké vody na nahřívačku s čajovou svíčkou nebo jako konvice na podávaní např. Je opatřená praktickým cedítkem, takže ke zcezení čaje nebudete potřebovat sítko. Přípravu sypaného čaje nám usnadní konvice se sítkem. Konvička se svíčkou na ohřívání. V ní čaj vylouhujete a rovnou ho také naléváte.


Liší se materiál konvic i jejich objem. Ten se obvykle pohybuje od do litrů. Na výběr jsou skleněné, keramické i nerezové konvice na čaj. Keramické konvice na čaj.


Nezbytná nádoba k přípravě dobrého čaje může být nádherným doplňkem s oduševnělými či poučnými motivy. Vyberou si osoby romantické, praktické, tíhnoucí k východním tradicím nebo obdivující. Abyste dosáhli maximální harmonie chutí a vůní nápoje, volte přípravu čaje v konvici z kvalitního materiálu.


Tradičně se čaj luhuje v konvicích z keramiky, litiny nebo skla.

Pro dokonalý čajový zážitek je nezbytné, aby šlo o hmotu zdravotně nezávadnou. Oblíbený a praktický typ čajové konvice , sítko lze obvykle vyjmout, konvici tak lze využít na sypaný i sáčkový čaj nebo kávu. Vhodný k snadné přípravě kvalitní kávy za pomoci tlaku.


Součástí skleněné válcovité nádoby je píst s filtrem, který dokonale oddělí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky