úterý 24. ledna 2017

Chladírenské kompresory

Chladírenské kompresory

Na našich stránkách provozujeme také bazar s autoklimatizačními kompresory. Nabízíme repasované chladírenské autoklimatizační kompresory za výhodné ceny. Pro chladiva R2 R407C, R134a, R50 R410A.


Chladírenské kompresory

Firma FLEXELEC vyrábí řadu speciálních topných prvků pro chladírenství. Naše nabídka zahrnuje také vývěvy a dmychadla nebo generátory. Hermetické pístové kompresory pro použití s kapilárou nebo expanzním ventilem v chladicí a mrazicí technice.


Stroje - Prodam kompresory bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Výkonná technologie jako základ úspěchu. Chemické čistící a detekční prostředky. Lišty a příslušenství boxů. Dorin - polohermetické kompresory řady H. Chladírenské a mrazírenské dveře. Daikin - rotační kompresory pro klimatizace.


Embraco - Aspera - hermetické kompresory. LG - rotační a scroll kompresory pro klimatizace. Pro zajištění spolehlivé a ekonomické dodávky stlačeného vzduchu dodáváme kompresory od německého výrobce Comprag.


Zajišťujeme montáž, záruční a pozáruční servis s garancí měsíců. Uvedená cena za typ A 0. AČ si vyhrazují právo na změny a právo akci kdykoliv odvolat. Tuto akci nelze kombinovat s žádnou jinou spuštěnou akcí firmy ATMOS Chrást s. Servisní technik - CHLADÍRENSKÉ TECHNOLOGIE - Lukov u Zlína. Společnost JANUŠKA KOMPRESORY s. Jedná se o aplikaci principu dvoustupňové (dělené) komprese s možností mezistupňového chlazení s ekonomizérem (podchlazovač chladiva). Kompresory Copeland Scroll EVI.


V minulosti byl používán pouze pro velké šroubové nebo polohermetické kompresory. Je to vhodný způsob jak omezit vysokou kompresní teplotu, zvláště při. Zaujímáme významné postavení v České republice jako spolehlivý dodavatel kompresorových stanic a dalšího příslušenství. Naše společnost JANUŠKA KOMPRESORY s. Pro větší výkony dodáváme sdružené nebo paralelní kondenzační jednotky s více kompresory , což umožňuje možnost regulace chladicího výkonu a dodání jedné kondenzační jednotky pro několik chlazených prostor a tím snížení energetické náročnosti. Dodáváme i oddělené kondenzátory se sníženou hlučností, což.


Chladírenské kompresory

Výroba, prodej a montáž - chladící a mrazící centrální jednotky. Lokalita : Kralupy nad Vltavou Autoklimatizace. Naše firma již delší dobu dodává jednotky, které jsou určené jen pro chladírenské účely. Jsou to jednotky AUTOPROM (A A2).


Tyto jednotky se neumísťují na střechu vozidla, ale vše potřebné je umístěné v motorovém prostoru vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky