středa 11. ledna 2017

Bezpečnostní mříže na dveře

Nechcete nebo dokonce nemůžete vyměnit celé dveře za nové bezpečnostní dveře ? Zabezpečíme prakticky jakékoliv stávající jednokřídlové i dvoukřídlové dveře až na bezpečnostní třídu RC3! V zabezpečení stávajících dveří je důležité myslet na několik věcí. Nové dveře dodáváme do stávajících zárubní, nebo montujeme nové zesílené bezpečnostní zárubně. Dodáváme a kompletujeme pevné mříže , mříže otevírací i posuvné.


Jako doplňkové služby, které lze ale objednat i samostatně, provádíme čalounění dveří, frézování silikonového těsnění do oken i dveří a montáž hliníkových žaluzií a prahů.

Bezpečnostní nůžkové mříže jednokřídlové i dvojkřídlé vyráběné na míru. Oplechované mřížové dveře jsou vhodné jako zabezpečení sklepní kóje, kde se většinou nachází plaňkové dveře. Venkovní bezpečnostní okenice nabízíme ve dvou provedeních – celoocelové nebo ocelové obložené dřevem. Specializujeme se na dodávku a montáž mechanických zábranných prostředků. Profesní odbornost, samostatnost a dispozice technických prostředků pro realizaci zakázek jsou u nás samozřejmostí.


Uvedené bezpečnostní mříže je možné dodat v různých vzhledových provedeních, kdy je možné spojit zabezpečení objektu s vhodným designem – příklady provedení mříží jsou uvedeny ve fotogalerii. Nabízíme nůžkové mříže , pevné mříže a rolovací mříže. Boční profil mříže s předsazením na květiny je možné aplikovat na všechny typy mříží.

Na některé vzory ale nelze aplikovat všechny boční profily. U tohoto provedení mříže bude připočteno ceny na m² a více dle skutečné plochy mříže. Mříže a jejich ceník - základní provedení, příplatky za specifickou šířku, výšku a barvu. Mezi tradiční mechanické zabezpečení patří také mříže do oken, v případě zabezpečení komerčních objektů také mříže na dveře. Prověřenou klasikou mechanického zabezpečení jsou pevné bezpečnostní mříže.


Jednoduché ovládání i údržbu nabízejí mříže nůžkové, které je možné po shrnutí sklopit. Vrata na míru pro našeho zákazníka. Nůžkové mříže jsou pro svoji pevnost a subtilní vzhled velmi žádané. Vzhledem k tomu, že mříže přímo vyrábíme a nenakupujeme, jsme schopni splnit každé Vaše přání.


Vyrábíme mříže i podle Vámi načrtnutých návrhů. Všestranný řemeslník, technik pro bezpečnostní dveře , zámečník a elektrikář — Řemeslné práce se specializací na bezpečnostní dveře , elektroinstalace a prodej souvisejících produktů: mříže , zámky, závory, trezory, žaluzie, rolety a sítě proti hmyzu, okna, brány a vrata. Prodáme bezpečnostní mříž na vchodové dveře.


My je máme na balkonových dveřích, ale hodí se na vchodové dveře. Mříž má bezpečnostní zámek. Je zhotovená minulý rok bývalým majitelem, už ji nepotřebujeme. Nebo vyměníme za vchodové dveře. Záleží na použití vhodného vzoru mříží a kvalitě provedení.


V našem vzorníku je pro Vás připraveno vzorů mříží, nebo se na nás můžete obrátit s vlastním návrhem či fotografií.

Součástí služeb kovářství je také jejich montáž do konkrétní. Prodám 2x mříže na vchodové dveře 90cm levé včetně rámu a 2x mříže na okna, nedávno demontované - vše žárově zinkované. Akce na bezpečnostní dveře ! Nyní až do vyprodání zásob využijte naši akci: k novým bezpečnostním dveřím získáte zdarma kvalitní zámkovou vložku Mul-T-Lock ClassicPRO ve 4. Montujeme bezpečnostní dveře předních značek.


Každý požadavek řešíme individuálně, podle potřeb zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky