pátek 13. ledna 2017

Horák meva

Horák meva

Nová řada teplogenerátorů MEVA MEVA uvedla na trh novou řadu Teplogenerátorů s výkony 5-10kW a 9-30kW. Nový vařič SPIDER PRO Značka MEVA uvedla na trh nový vařič SPIDER PRO, krerý je nově vybaven funkcí předehřívání plynu,. Meva produkty známe, nové testujeme a každý z kolegů Vám jistě dobře poradí s výběrem či zapojením. Ověřeno zákazníky Jsme prodejci s lidským přístupem a jsme rádi, že se k nám zákazníci vracejí.


MEVA -SK - nadoby na odpa koše, kontajnery, kompostery, skladovanie, dielenské vybavenie, výklopné kontajnery, záchytné vane, lavičky, manipulačná technika S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nakupujte na Zvaracky-obchod. Zde najdete hořáky (hobby i profi) na propan-butan od českého výrobce MEVA Roudnice, a. Hořák plynový na PB Meva I072L, 54kW. PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací práce k lepení asfaltových povrchů, izolování, vysušování, ožehu plevele plamenem, rozmrazování, rukojeť s ventilem pro reg. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. V katalogu nemáme podrobnější informace o horak meva.


Horák meva

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Univerzálny UNI horák Piezo na kartuše má široké využitie, od opaľovania starých náterov, spájkovania cínom, medených trubiek, zapaľovanie v krbe či grile, až po gastronómiu (karamelizácia omáčok a krémov, flambovanie, prihrievanie mäsa, topenie syrov).


Je určená pre domácich kutilov, remeselníkov, modelárov a kuchárov v dobre vetranom prostredí. Vhodná například pro opalování nátěrů. MEVA - hobby horák stavební 35kW za skvelú cenu. S touto soupravou je možno provádět měkké pájení cínem, pájení natvrdo drobných předmětů. Je vhodná k opalování starých.


Ruční hořáky s otevřeným plamenem pro izolatérství, pájení, nahřívání a opalování. Zdrojem energie je LPG plyn, nejčastěji propan nebo propan butan. Piezozapalování – nenarušuje plamen!


Jednohořákový campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Je připojen přímo k propan butanové láhvi s provozním tlakem max. Propan-butanové plynové hořáky.


Horák meva

Milí naši zákazníci z dôvodu prijatých opatrení Vám oznamujeme, že platby za tovar sa dajú uskutočňovať len bezhotovostne. Pri dobierke je možné platiť len kartou. Plynové vařiče a kartuše, Krony. Dnes mi prišiel balík z army marketu tak som urobil unboxing.


Dúfam, že sa vám bude páčiť. Není skladem Obvykle dostupné během - dnů. Meva klešťový hořák - souprava je určená pro instalatérské a řemeslné práce ve venkovním prostředí. Souprava hořáku TURBO rukojeti se spořičem a hadice m. Meva - hořák na vařič KRAB, celková délka hořáku - mm, průměr závitu mm.


Horák meva

Pájecí hořák pro měkké pájení cínem, tvrdé. DPH MEVA Spájkovacia Hobby súprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky