pondělí 16. ledna 2017

Sunsystem pergoly

Steps to a Flat StomachDiscover the Faster, More Effective Way to Burn Off. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!


Sunsystem pergoly

Nezaměnitelný vzhled moderní pergoly a maximální ochrana před sluncem, deštěm i sněhem v jednom variabilním řešení. Pergoly s naklápěcími lamelami. U naklápěcích pergol je střecha tvořena z hliníkových lamel, které lze variabilně polohovat dle aktuálních změn počasí. Dizajnový vzhľad pergoly , maximálna ochrana pred slnkom a dažďom v jednom nezameniteľnom riešení. Strechu naklápacej pergoly tvoria hliníkové lamely, ktoré je možné variabilne naklápať podľa aktuálnych zmien počasia.


Robustné pergoly Expert s polykarbonátom alebo sklom. Nejprodávanější posuvné pergoly ! Díky svým vlastnostem je pergolu možné instalovat na projektů (rodinné domy, byty, restaurace, kavárny, hotely a jiné komerční využití). Posuvná pergola SUNTECH EVA je nejprodávanější řešení s posuvnou střechou.


Najobľúbenejšia naklápacia pergola! Lamelové pergoly PLACEO3sú populárne riešenie zastrešenia terasy pre moderné stavby. Tento typ pergol má úplne rovnú obvodovú konštrukciu (bez sklonu) a strechu tvorí hliníkové lamely, ktoré je možno polohovať (naklápať) v rozmedzí od ° do 1°. Hliníková pergola Vám zabezpečí ochranu pred nepriaznivým počasím. Obstaraním kvalitnej pergoly získate ochranu nielen pred dažďom, snehom, ale aj pred slnečnými lúčmi.


Viac než rokov dodávame tieniacu techniku na mieru. Zimní zahrada může být skvělým útočištěm a zákoutím pro relax a odpočinek. V teplých měsících se příjemný prostor většinou změní v poř.


Ochraňte tarasu před sluncem i nepříznivým počasím pomocí naklápěcí pergoly PLACEO. Díky naklápěcím lamelám ideálně reguluje teplotu i propustnost slunečního. PURE s jedním modulem (krokve) má maximální rozměr 4. Přizpůsobujte se počasí tou nejsnadnější cestou a nenechte se jím ovládat. Ochráňte tarasu pred slnkom aj nepriaznivým počasím pomocou naklápacej pergoly Placeo. Vďaka naklápacím lamelám ideálne reguluje teplotu aj priepustnosť slnečného svetla a zároveň.


Follow them to see all their posts. Dajú sa využiť aj ako zastrešené parkovacie miesto, ochrana bazéna alebo ako tieniaci technika nad oknami a vstupom do domu. Do kategórie pergol začleňujeme aj moderné altány z rôznych materiálov (drevené a plachtové). Cena pergoly závisí na rozmeroch a zvolenom type.


Sunsystem pergoly

Na výber máme viaceré šírky a farba lexanu. Je vysoko odolné voči poveternostným pod. Stáhněte si SUNSYSTEM a užijte si aplikaci na svém iPhonu, iPadu a iPodu touch.


JIŽ PŘES LET DODÁVÁME KVALITNÍ HLINÍKOVÉ PERGOLY , VÝSUVNÉ MARKÝZY A JINÉ. Od našeho vzniku uběhlo více jak let, za tu dobu jsme se stali jednou z nejstabilěnších společnosti na trhu v našem oboru. Nyní v našich společnostech pracuje více než lidí, kteří se starají o vaši spokojenost.


Sunsystem pergoly

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly ) a poskytuje klientům nadstandardní. Protože nás zajímal názor odborníka, který prodává či instaluje pergoly , zeptali jsem se pana Lukáše Miča, jednatele ze společnosti s kvalitní stínící technikou, SUNSYSTEM. Jaký typ osvětlení se hodí pod pergoly ? Pan Mičo nám řekl: „Standardní je LED denní bílé, může být i LED barevné.


Instaluje se nejčastěji. Takáto pergola dovoľuje použiť menší počet stĺpov vďaka väčšiemu prednému odkvapu s vystužením. V naší nabídce naleznete i možnost interiérového stínění zimní zahrady pomocí látkových plisé.


Orientace lamel v samostatném poli může být libovolná. Lze ji tedy přizpůsobit aktuálním požadavkům. Spojovat lze pouze dvě pergoly.


Při větším počtu spojených pergol musí být ve spoji sloupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky