čtvrtek 26. ledna 2017

Jak navázat fluorocarbon

Fluorocarbon je tužší, nezamotává se a lépe leží na dně. Pletená šňůrka je jemná a vláčná. Kombinace těchto dvou materiálů nám dokáže skvěle nabídnout nástrahu na dně a. Ukázka, jak jednoduše udělat návazec na boilies a jak jej kombinovat s fluocarbonem. Jednoduché a efektivní provedení, které zaručeně funguje.


Měnit taktiku se mnohdy vyplácí a každý zkušený kaprař to jistě zná. Tam, kde jsou kapři zvyklí na měkké a poddajné návazcové šňůrky, může počet záběrů zvýšit použití materiálu jménem fluorocarbon. V následujícím videosnímku můžete vidět, jak se takový návazec váže. Dobrý den,mám pro mě velmi důležitou otázku.


Místo olověnky už docela dlouho používám silný fluorocarbon od starbaits(65mm). Je hrozně tvrdý a je podobný vašemu shock leader. Uzel pro navázání boční smyčky na kmenovém vlasci, který má mnoho využití. Hodí se například pro návazce do Norska, třeba k napojení ,,paprik,,. U feederu při vázání na.


Míra Kratěna ukáže, jak navazuje svůj úspěšný kombinovaný návazec. Uzel vhodný na spojení dvou vlasců, nebo dvou šňůr. V současnosti ale naštěstí rybářský trh nabízí celou řadu těch nejmodernějších materiálů, ze kterých si můžete navázat účinné návazce na kapry.


V tomto článku si některé navazovací materiály představíme, a ukážeme si, jak s nimi pracovat při vázání účinného kombinovaného návazce na kapry. Zadruhé: Návazec musí být funkční! Pokud použijeme pro jeho zhotovení fluorocarbon , který napomáhá k horšímu vyplivnutí nástrahy z tlamy kapra, musíme vědět, proč ho používáme! Anebo proč používáme šňůrku?


Jak navázat fluorocarbon

Před zhotovením návazce na kapry je nutné uvažovat! Ano, možností, jak navázat návazec, je nespočet. JAK SE váže fluorocarbon Poslouchat příspěvek.


Než si začneme vázat ten správný uzel, něco málo si musíme o fluorocarbonu říci. Mezi rybáři kolují téměř magické ódy na tento výrobek, dávají se mu přívlastky jako neviditelný nebo nepřekousnutelný, a když si člověk chce něco na webu nebo sociálních sítích něco o tom přečíst, moc toho k nalezení není. V našem novém videu se podívejte na instruktáž, jak si pořídit návazec na velké ryby, například na sumce z tuhého materiálu jako je fluorocarbon o silnějším průměru, např.


Jak navázat fluorocarbon

I ten lze navázat a spojit např. Najdete zde postup vázání podle odborníků (profesionálů) na lov sumců, který využívají velké průměry. Právě tento materiál dokáže snášet i velmi náročné podmínky při lovu.


Zdravím, otázek o fluorocarbonu je zde celkem dost, ale nikde jsem nenašel návod jak ho správně vázat. Chtěl bych vás požádat o vaše postřehy nebo rady jak vázat fluorokarbon až 16. Postup vázání je zřejmý z obrázku.


Jak navázat fluorocarbon

Důležitou zásadou pro úspěšné provedení je zvlhčení uzlu před jeho dotažením nebo ještě lépe namazáním lojem na rty, aby se materiál při zatahování nespálil. Takže šance na zásek je mnohem vyšší. Geniální návazec na kapry pro chytání na červy: Z našeho pohledu je škoda, že někteří rybáři při lovu kaprů opovrhují červy. Párkrát jsem to zkoušel a jsou dny kdy to neberou ale když tu rybu vidíš tak si všimneš, že hodně pokukuje cože to vlastně v té vodě je a jenom to okusuje (teď myslím teda okouny).


Před časem mi na jedné překrásné vodě řekl kamarád Ondra, jak jsem na ten svůj „humpolecký“ návazec mohl vytáhnout tak krásnou rybu. Od té doby jsem svou tvorbu návazců hodně zdokonalil a propracoval. Vyzkoušel jsem různé postřehy, které jsem pochytil z článků, videí, internetových diskuzí, nebo co jsem viděl u. Vítejte v našem podrobném atlase, který obsahuje montáže, sestavy, udice a rybářské uzly.


Galerie obsahuje návody a postupy zhotovní udic na různé metody lovu jak pro sladkovodní tak pro mořský rybolov. Obsah této rubriky je produkován našimi čtenáři, kteří sem mohou sami on-line vkládat své nápady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky