středa 11. ledna 2017

Tatramat eo 10 klasik

Tatramat eo 10 klasik

Ohřívače EO klasik jsou tlakové ohřívače vody pod odběrné místo s provozním tlakem MPa pro jedno nebo více odběrných míst teplé vody. Jejich vnitřní nádrž je z ocelového plechu, jehož vnitřní povrch je chráněný kvalitním smaltem a anodovou ochranou proti korozi. TATRAMAT - ohrievače vody, s. CZ Malý tlakový zásobník teplé vody EO klasik Obsluha a instalace SK Uzavretý (tlakový) malý zásobník na teplú vodu.


Tatramat eo 10 klasik

Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Historické zkušenosti, stabilní zázemí a moderní technologie umožňují produkovat široký sortiment ohřívačů vody vysoké kvality. Certifikovaný smaltovaný povrch bojleru s dostatečnou antikorozní ochranou zaručuje jeho dlouhou životnost. Free Shipping Available.


Ohřev vody probíhá pomocí měděného topného tělesa, jehož výkon dosahuje kW. Celkový objem činí l. Nastavení teploty vody: °C - °C. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ponúka ohrev vody pre viac odberných miest a je určený na inštaláciu pod umývadlo.


Tatramat eo 10 klasik

Ich vnútorná nádrž je z oceľového plechu, ktorého vnútorný povrch je chránený kvalitným smaltom a anódovou ochranou proti korózii. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


EO 9P: g_0: EO P, N: g_0: EO Klasik : g_0: EO P: g_0: EO - 1EL: g_0:. Gazdaságosan és megbízhatóan üzemel, ieális konyhába vagy fürdőbe. Az A energiaosztályú, 5 kW -os bojler 25 perc alatt felfűti a 10 liter vizet 65°-ra. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Tatramat eo 10 klasik

Nově přehlednější a rychlejší. Tatramat ohřívač EO Klasik el. Ohrievače vody) Hodnotenie produktu: ().


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Poloha instalace svislý (vertikální) Celý popis a technické parametry. Otočný regulátor teploty 4. Ohřívače EO klasik jsou tlakové ohřívače vody pod odběrné místo s provozním tlakem.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny,. Jejich S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ideální pro kuchyně, koupelny, sprchy, nebo pro všechna místa vzdálené od centrálního zdroje TUV. Jejich vnit řní nádrž je z ocelového plechu, jehož vnitřní povrch je chráněný kvalitním smaltem a anodo-vou ochranou proti korozi.


Ideálny pre kuchyne, kúpeľne, sprchy, alebo pre všetky miesta vzdialené od centrálneho zdroja TÚV. Príkon kW Typ ohrievača závesné Výška 50.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky