úterý 24. ledna 2017

Příslušenství pro šicí stroj singer

Tyto jehly jsou vhodné pro všechny šicí stroje Singer. Jehly slouží pro šití úpletů a dalších pružných látek. Plastová cívka rovná pro všechny domácí šicí stroje Singer.


Příslušenství Singer - Patka pro patchwork s vodítkem. SINGER, které měli vynikající kvalitu, kterou dnes u plastových supermarketových strojů nenajdete. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies.

Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Hledáte český návod k obsluze pro příslušenství pro šicí stroje SINGER ? Případně chcete ostatním pomoci sdílením návodu k použití pro bílá technika - malé domácí spotřebiče - Šicí stroje - příslušenství pro šicí stroje značky SINGER ? Jedná se o stroj s jednoduchou obsluhou vhodný i pro úplné začátečníky. Možnost regulace délky stehu a napětí horní nitě. Stroj má druhů stehů, kyvný CB chapač, poloautomatickou knoflíkovou dírku šitou na kroky a regulovatelnou délku stehu. Stroj má druhů stehů, kyvný CB chapač, poloautomatickou knoflíkovou dírku šitou na kroky a regulovatelnou délku stehu.


Tyto univerzální (ostré) jehly jsou vhodné pro všechny šicí stroje Singer. Náhradní díly pro šicí stroje Singer.

Chapač pro správkárenský stroj Singer. Kvalitní šicí stroj se vyznačuje především robustnější konstrukcí a kovovými součástkami. Některé šicí stroje jsou již dnes vybaveny vrchním podáváním pro snadnější šití.


POZOR - stroj nemá možnost nastavit šířku stehu dle potřeby, má pouze přednastavené programy, upozorňujeme na to, protože je tato funkce velmi důležitá a zákazníci jsou velmi překvapeni, že tento stroj tuto funkci nemá. Stroj je vybaven druhy nejpoužívanějších stehů vč. CB chapačem, typy automatické knoflíkové dírky na krok i zabudovaným navlékačem jehly. Tento šicí stroj je vybaven 2druhy stehů vč. Cívka se používá k navinutí spodní niti.


Značka Singer je sama o sobě zárukou kvality – nižší cena stroje tedy odráží zejména menší množství funkcí, programů a doplňkového příslušenství. Vše pro Váš šicí stroj. Singer C4Professional Šicí stroj Singer C4Professional je domácí elektronický šicí stroj s 8druhy stehů, druhů automatické knoflíkové dírky, druhů abece regulací délky a šířky stehu, automatickým odstřihem, navlékačem jehly a kovovým rámem. Patky pro overlocky Singer Vážení zákazníci, patky na šicí stroje Singer se rozlišují podle celkem jednoduchého klíče. Tento model má navíc automatický navlékač jehly, který velmi usnadňuje provlékání nitě očkem jehly.


Nabízí nejpoužívanějších stehů, kyvný CB chapač, volné rameno, regulaci délky stehu i šířky stehu. SINGER Taška na šicí stroj Pro pohodlné přenášení a bezpečné uskladnění. Nabízí jednoduchou obsluhu, druhů stehů, automatickou knoflíkovou dírku. Je vhodný zejména pro začínající švadleny. Domací šicí a vyšívací a stroje.


Velký výběr průmyslových šicích strojů, žehlící techniky a parních vyvýječů a také množství pomůcek pro patchwork a quilting.

Určitě jsi u nás vyberete. Náš internetový obchod sicistrojesara. Díky kompaktnímu, nenáročnému designu se pohodlně uloží iv menších prostorách. Singer s druhy stehů, možností šití dvojjehlou, zpětným chodem, praktickým volným ramenem, kompaktním napínákem nitě, systémem Snap-on, vertikálním uložením cívky a rukojetí pro.


Najdete zde nejpoužívanější náhradní díly šicích strojů u kterých máme z vlastních zkušeností informace, že jsou poruchové, nebo se rychle opotřebují, nebo jsou náchylné na mechanické poškození.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky