čtvrtek 19. ledna 2017

Opop h416 eko kotel na tuhá paliva

Kotel na uhlí H4EKO má nejnižší výkon na našem trhu bez omezení unikátních vlastností kotle na uhlí, jakými jsou vysoká účinnost s maximálně efektivním využití paliva kotle na uhlí, a splnění emisních limitů pro emisní třídu. OPOP H4EKO -U Kotel na pevná paliva Na kotle na uhlí H4EKO-U možnost žádat dotaci na kotle. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4. Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP.


Kotle na uhlí a dřevo H416EKO je představitelem jedním z výkonově nejnižších kotlů na tuhá paliva na českém trhu.

Dále je možnost pěkného H4z blízkého okruhu. Ve výtečném stavu, žádná zprohýbaná a vyhořelá plechovka. Připojení na vodu i připojení komínu je u OPOPŮ H41414stejné, H4má připojení jiné, pro novou instalac. Dodáváme litinové rošty a pláty. Náhradní díly z litiny na kamna a kotle Dakon, H - 41 petra, U-2 ploché rošty, kulaté rošty, roštnice a litinová dvířka dírnová, sporáková, přikládací.


Tento kotel H4EKO je konstruován pro spalování hnědého uhlí a také na dřevo. H4EKO se řadí do skupiny kotlů s ručním přikládáním.

Projekt zvyšuje odbornou úroveň znalostí, dovedností a kompetencí. Zplynovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva. Kotel na uhlí H4EKO -U se stejnými přpojovacími rozměry jako u H4a H4Kotle na uhlí H4EKO -U se stejnými přpojovacími rozměry jako u H424. Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle na uhlí H4EKO-U s hořákem na pelety požadavky uživatelů, kteří preferují úsporné vytápění nebo potřebují jednoduchý alternativní zdroj tepla.


Moderní provedení zaujmou jak výkonem, tak i celkovou vysokou efektivitou, což se následně projevuje hlavně na výsledných cenách za vytápění oproti plynovému kotli. Kotel na tuhá paliva je stále vyhledávaným a osvědčeným zdrojem tepla, který je spojen s jednou konkrétní nemovitostí. Odborné poradenství a servis. Vše pro topení a čerpadla. Ocelový teplovodní kotel na tuhá paliva OPOP H 4EKO -U kotel 25kW je svou konstrukcí a povrchovou úpravou určen pro etážové i ústřední vytápění rodinných domků, nebo vhodných výrobních provozů s max.


Zplyňovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva. Popis: Prodám kotel na tuhá paliva - výkon kw, na dřevo a uhlí. Kotel na dřevo H4EKO -D je zařazen do programu KOTLÍKOVÉ DOTACE. Popis Ocelové kotle na tuhá paliva H4EKO jsou určeny pro spalování dřeva a hnědého uhlí při ručním přikládání nebo dřevních pelet o průměru 6-mm v automatickém režimu.


Celá výkonová řada kotlů H4EKO splňuje přísná emisní kritéria třídy dle normy ČSN EN 3– při spalování hnědého. Opop Kotel ocelový H4EKO -U, kW, 4.

OPOP HEKO -U kotel na hnědé uhlí s vysokou účinností pro efektivní využití paliva. Ocelový kotel na tuhá paliva OPOP H 4EKO -U, výkon Kw. Kč Topení Kotle Kotle na tuhá paliva.


Kotle na pevná paliva patří totiž k nejvyhledávanějším produktům na našem e-shopu. Nejtěžším rozhodnutím bývá, zda zvolit méně nákladný kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním , nebo sáhnout hlouběji do kapsy a užívat si pohodlí díky automatickému kotli , který se o přikládání postará sám. H4ECO-U se řadí do skupiny kotlů s ručním přikládáním. Kotel H4EKO -U splňuje požadavky emisní třídy na hnědé uhlí, je součástí programu kotlíkové dotace (nutností je akumulační nádrž).


Díky chytrému konstrukčnímu řešení lze kotel na tuhá paliva OPOP H416EKO-D umístit i do menších prostor. Kotel je vybaven elektronickou řídící jednotkou, odtahový ventilátor zajišťuje efektivnější spalování a minimum popela, součástí kotle na dřevo je chladící smyčka. OPOP H 4EKO -U - Kotel na hnědé uhlí a pelety - Emisní třída 4. OPOP H4EKO -U 25kW na tuhá paliva , ocelový. Dakon DOR 4F 14kW kotel na pevná paliva , emisní třída -.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky