středa 18. ledna 2017

Kombinovaný sporák beko

Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery! Free Shipping Available. Check Out Beko on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Patří do energetické třídy A, je vybaven integrovaným.

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Amica ponúka kombinovaný sporák v nerezovom vyhotovení s multifunkčnou rúrou s objemom litrov. Rúra má trojité sklo dvierok, čo eliminuje teplo na povrchu. Kombinované sporáky Beko.


Sporák je vybavený aj časovačom a osvetlením rúry. Plynová doska disponuje horákmi. Ovláda sa pomocou otočných gombíkov s integrovanou iskrou. Multifunkčná rúra má objem litrov.


Smaltovaná varná zóna je vybavená plynovými horákmi a ochrannými mriežkami s integrovaným zapaľovaním.

V rúre je k dispozícii aj osvetlenie a ochladzovací ventilátor. Svou energetickou třídou spadá do kategorie A, což ušetří vaše finance. Je to naprosto nejlepší řešení v domácnosti, která disponuje přívodem plynu.


Lidé mají obavy z plynových hořáků, protože to v nich evokuje únik plynu. Nicméně dnešní sporáky musí splňovat přísné bezpečnostní. Svojou energetickou triedou spadá do kategórie A, čo ušetrí vaše.


Sporák disponuje funkciami pečenia, digitálnym časovačom a skleneným poklopom. Je vybavený horákmi s integrovaným zapaľovaním, ktoré poskytnú jednoduché, rýchle a pohodlné zapálenie. Přejete si pořídit praktického pomocníka, který vám pomůže uvařit jídla, po kterých se slehne zem, každý si je bude chválit a pochutnávat si na nich? V současné době můžete na trhu narazit na plynový sporák , elektrický sporák nebo kombinovaný sporák.


Prvně jmenované se však objevují již jen velmi sporadicky a zcela je zastiňují elektrické a zejména potom kombinované výrobky. Od šťavnatého masa s křupavou kůrčičkou pomocí grilu až po různé pokrmy. Pozrite sa na kombinované sporáky s dlhoročnou tradíciou.


Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva. Milovníci masa využijí gril, ti, kteří často při vaření spěchají, zase uvítají horkovzduch. Začnime plynovou doskou.


Zapaľovanie horákov je integrované v gombíkoch a únik plynu ochránený bezpečnostnou poistkou. Všetko ľahko nastavíte pomocou mechanického ovládania s digitálnym časovačom.

Vďaka svojej nízkej spotrebe patrí do energetickej triedy A. Po stlačení gombíka a jeho otočení sa vybraný horák sám spustí. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Varné zóny jsou vybaveny indikátorem zbytkového tepla. Dvířka trouby disponují dv.


Počet programů pečení je 8. Vybavena skleněným horním víkem. Proti opaření je součástí ochlazovací ventilátor, který se postará aby Vás neopařil horký vzduch při otevření dvířek z průběhu pečení. Specialitou tohoto modelu je.


Objem trouby litrů je opravdový nadstandard. Spotřebič je vybaven objemnou troubou litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky