středa 11. ledna 2017

Chladící box 12v

Chladící box 12v

Veškeré informace o produktu. Přenosné lednice) Hodnocení produktu: 1 (). Modrý Chladící box litrů černý kapacita litrů umožňuje umístit litrovou flašku ve vzpřímené poloze termoelektrické zařízení chladící účinek o 16‒°C pod okolní. Termoelektrický chladící box Guzzanti GZ 24B s objemem 25l zchladí vaše potraviny až o °C než je okolní teplota. Zástrčka je připojitelná do jakékoliv 12V zásuvky cigaretového zapalovače v automobilu, lodi či obytném přívěsu.


Můžete však využít také funkci ohřívání až o 50–60° C. Dále lze zvolit dva režimy: ECOcool a max. Box je vyroben z polyuretanu, který mu. Vnitřní objem litrů pojme velké množství potravin. Víko boxu je uzpůsobené k umístě.


Ideální společník na cesty, na dovolenou, na piknik, nebo i na nákupy. LED displej s vnitřní teplotou. Příkon W, teplota chlazení až o 20°C nižší než okolní, teplota ohřevu max. Chladicí box , autolednice, s digitálním displejem je ideální společník na cesty v letních dnech. CarPoint Chladící box 24l 12V.


Chladící box 12v

V DC ve vozidle, chladící agregát s Peltierovým článkem pro naprosto tichý provoz, minimální teplota ve vnitřním prostoru 7°C při venkovní okolní teplotě vzduchu 27°C (20°C pod okolní teplotu), příkon 48W, ideální pro cestování, kemping, sport atd. Chladící boxy do auta v naší nabídce fungují na principu pasivního, nebo aktivního chlazení. Pasivní boxy jsou izolovány polyuretanovou pěnou. Aktivní t ermoelektrické, kompresorové či absorpční boxy udrží teplotu uvnitř chladícího boxu - 18°C pod okolní teplotou.


Je možné je připojit do zdířky autozapalovače a. Elektro - Chladici box bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Tento box je navíc opatřen funkcí ohřevu, kdy dokáže potraviny ohřát až na teplotu - 60°C. Chladicí box je velmi snadno přenosný, díky rukojeti, která zároveň slouží jako zamykání víka boxu.


ECO mode pro maximální úsporu elektrické energie. V najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. For options such as a caravan battery box or a vehicle battery box , the box may be branded by the same manufacturer as the vehicle.


Chladící box 12v

Choose a type: Some common types include caravans, boats, motorcycles, and cars. These will vary in size and features. Select a condition: You can choose between new, new open boxe and used battery boxes.


Chladící tašky a chladící boxy až do objemu l, designové chladící tašky, náhradní adaptéry, plovoucí ledničky na bazénovou oslavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky