pondělí 23. ledna 2017

Elektrické krby optimyst

Firma Aulix nabízí revoluční světelné krby Glen Dimplex. OPTI-MYST je revoluce v oblasti elektrických krbů. Systém je založen na ultrazvukové technologii pomocí níž je vytvářena ultra jemná vodní mlha, jež vháněna nad speciální probarvené lampy , vytváří efekt plamene a kouře. Sort by: Relevance Relevance Name, A to Z Name, Z to A Price, low to high Price, high to low Showing 1-of item(s) Gala. CZK39Quick view Redway.


Reduced price Quick view Niss.

Pomocí patentované ve světě ojedinělé technologie je vytvořen velmi realistický efekt plamene a kouře. Iluze je natolik účinná, že jen velmi těžko uvěříme, že jde pouze o efekt hoření. D efekt se systémem ultrazvukové technologie vytváří velmi jemnou tenkou vodní mlhu. Moorefield - elektrický krb Dimplex EWT se systémem imitace ohně Opti-myst. Reálný dým tvořený vodní párou věrně imituje hořící oheň.


Od jednoduchých, ale velmi krásných bioethanolových stolních krbů přes elektrické po plynové krby , které mají výhřevnost až kW V klidu domova si prohlédněte naši širokou nabídku a pro radu a event. Vám při kávě rádi ukážeme vše co probudilo Vaši zvídavost a Vy budete. Mimoriadne úsilie kanadskej firmy DIMPLEX vo vývoji elektrických krbov nám umožnilo predstaviť elektrické krby štvrtej generácie pod označením 3D optimyst.


Tento efekt, ktorý je nerozoznateľný od živého ohňa horiaceho dreva v krbe, je medzníkom vo vývoji bezkomínových krbov vôbec.

Najlacnejšie elektrické krby a krbové vložky. Efekt ohně a kouře je tak přesvědčivý, že je těžké jej rozeznat od pravého ohně. Cubic- elektrický krb Dimplex EWT se systémem imitace ohně Opti-myst. Naše elektrické krby v sobě spojují účelnost, eleganci, moderní design a luxus. Jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů.


S tímto produktem Vám odpadají veškeré starosti spojené s údržbou nákladného krbu. Elektrické krby volně stojící. Nové krby značky TAGU: elektrické krby Tagu DIMPLEX novinky: Nové krbové vložky XHD - velikosti DIMPLEX XHD 2 2 AFLAMO novinky: Nástěnné krby bez topení PRIDE Tenký nebo širší rámeček.


Výměnný interiér krbu - polena, krystaly kameny. Efekt ohňa a dymu je tak presvedčivý, že je ťažké ho rozoznať od originálu. Moderní elektrický krb s revolučním 3D Opti-myst efektem. Vysoce realistický efekt plamene. Ve spodní části krbu je umístěna nádržka na vodu, která se působením tepla odpařuje.


Chci návrh podobné Krby a kamna od designéra. Styl: Glamour Kategorie: Krby a kamna Projekt: Inspirace v elektrických. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu a pro velkoobchodní prodej. Sú vhodné ako doplnkový zdroj tepla, nie na dlhodobé používanie, ktoré by ste pocítili na spotrebe.


Vykurovanie môžete regulovať termostatom, a dokonca aj úplne vypnúť a ponechať zapnutý iba efekt ohňa. Tento krb je koncipován jako jedno až třístranný.

Zákazník si tak může zvolit, jakou bude mít krb finální podobu. Standardně je dodáván se dvěmi bočními panely. Na trhu naleznete různé příslušenství a funkce, které vám může ulehčit používání elektrického krbu. Krby na stěnu, Dimplex - tepelná technika. Pojďme si nyní jednotlivé funkce a příslušenství představit, ať víte, s jakými.


Kanadské elektrické krby Dimplex Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky