úterý 31. ledna 2017

Litinový lapač střešních splavenin dn 150

Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plyn. Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. Lapač střešních vod spodní litinový. Shoda, Shoda výrobce Teplická strojírna s. V průměrech DN 100- DN 2mohou být trubky a tvarovky vystaveny stálé teplotě. KGHL lapač střešních splavenin , roura.


ABS je univerzální tvarovka z vysoce houževnatého plastu , sloužící. KLVnější parapet plastový vč. RDemontáž lapače střešních splavenin DN 1kus. Univerzální lapače střešních splavenin. Přečtěte si více informací.


EPDM s pouzdrem z odolného plastu ABS. LAPAC litinovy stresnich splavenin – gajgr DN 1svod 180mm. LAPAČ litinový střešních splavenin – gajgr DN 1(svod max.180mm).


Ze střešních vtoků nebo výtoků střešních žlabů nacházejících se. V katalogu nemáme podrobnější informace o gajgr 150. Alca Plast univerzální lapač střešních splavenin AGV3. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Litinové gajgry – lapače splavenin. Výrobky mají tradiční podobu. Hrdla jsou osazena EPDM těsněním.


U dimenzí DN 1a DN 1jsou jejich připojovací rozměry upraveny podle rozměrů SML litiny (EN 877). HTB, odpadní odbočka HTEA ,HTDA,odpadní redukce HTR, odpadní zátka HTM hrdlová,. Ponorné čerpadlo strana 11.


Lapače střešních splavenin - Gaigery ( geigery ). Slevy jsou poskytovány až do výše. Pokud máte u nás účet, přihlaste se prosíProblém s přihlášením. Obsahují suchou protizápachovou klapku a zabraňují zpětnému zápachu z kanal. Výhodou tedy je,že do kanalizace nejde vše co steče ze střechy a nedochází,tak k zbytečnému zanášení kanal. Geiger (okapová vpusť) s. Lapače jsou určené pro odvod dešťových ( povrchových ) vod do kanalizačních systémů vně budov, umožňují připojení okapových svodů.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Kompletní informace k výběru. Odkazy na odborné recenze.


GEIGER lapač střešních splavenin pro zachycení hrubých nečistot v okapovém svodu na betonové lože šedá litina LSS - 1DN - průměr vstupu 1, výška 500mm , váha 2kg MÍSTO odběru - sklad Litomyšl ! Dostupné cenníky vybraných výrobkov Kúrenárske techniky, Sanitárne techniky a Inštalácií. DN 1Inzerát byl odebran z oblíbených. Cenníky sú pravidelne aktualizované v odporúčanej cene výrobcu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky