pátek 27. ledna 2017

Singer patky

Singer patky

Jsou patky s vysokým držákem 30mm, potom s šikmým držákem, kdy stroj má šikmou jehelní tyč s výškou 20mm a nakonec s nízkým. She has a younger half-brother: Cristian Prieto Medianu, a cinematographic director. Vhodná pre všetky šijacie stroje SINGER (okrem modelu Tempo a Concerto) Prosím, uveďte do poznámky model stroja, pre ktorý si pätku objednávate. Pätka slepého stehu kovová č. V kategorii příslušenství šicí stroje je příslušenství a náhradní díly pro šicí stroje, které můžete přikoupit k. V prvom rade sa pozrite, pokiaľ kupujete pätku aj s držiakom, akú má veľkosť a sklon. Sú pätky s vysokým držiakom 30mm, potom so šikmým držiakom, kedy stroj má šikmú ihlovú tyč s výškou 20mm a. Patka na všívání tkanic pro šicí stroj SINGER Kód: 1Pro našívání ozdobných tkalounů nebo kloboukovou gumy.


Prosím nehledejte zde ani tak díly pro nové šicí stroje SINGER i když některé díly zde najdete jako jsou cívky, patky atd. SINGER , které měli vynikající kvalitu, kterou dnes u plastových. Nejen, že dokázali sehnat náhradní díly k osmnáct let starému overlocku, bez nichž bych na něm nemohla šít, ale také vyčistili a seřídili stroj tak, že šije lehce. Firma se léta zabývala pouze výrobou šicích strojů a techniky s tím spojené, avšak během druhé světové války šicí techniku nesměla. Her mother, Cristina Pataky Medianu, is a publicist of Romanian and Hungarian ancestry, and her father, José Francisco Lafuente, is a Spanish biochemist.


Elsa Pataky , Actress: Furious 6. She attended the Universidad de San Pablo CEU where she studied journalism and began to take an interest in acting. Cena € € Pouze skladem Značky. CB - kyvný pro overlocky Všechny Typ patky. Aplikační Dekorativní Držák Knoflíková Kolečková Kompenzační Kordovací Kráčející Lemo.


Stroj ponúka druhov stehov - základných, dekoratívnych, pružných, typ automatické gombíkové dierky šité na krok. Na stroji je možné regulovať. Wir gut die Nähmaschine ist, unsere Eindrücke und unser Fazit seht Ihr in diesem Video.


V případě, že nebudeme k zastižení na telefonu, využijte, prosím, náš on-line chat. Zboží v celkové hodnotě nad 3. Kč si u nás můžete objednat na splátky. Naše společnost nabízí jako jediná v české a slovenské republice ucelený sortiment náhradních dílů pro domácí šicí stroje. Najdete zde nejpoužívanější náhradní díly šicích strojů u kterých máme z vlastních zkušeností informace, že jsou poruchové, nebo se rychle opotřebují, nebo jsou náchylné na mechanické poškození. Cookies“ jsou miniaturní soubory, složené z řetězu písmen a číslic, které server uloží do Vašeho počítače při vstupu na internetovou stránku využívající tuto technologii.


Singer patky

Tento web používá soubory cookies. Možnost regulace délky stehu a napětí horní nitě. U klikatého stehu lze regulovat i šířka stehu. Má zesílenou vnitřní konstrukci.


Stroj nabízí druhů stehů typ automatické knoflíkové dírky. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Singer 14SH7od 21€ - Heureka. U některých patek je potřeba využívat cik cak jen 5mm. Výhodou tohoto setu je, že obsahuje držáky, jeden nízký a druhý vysoký, Vždy si vyberete požadovanou velikost pro vás stroj.


Svým výběrem velké nabídky stehů umožní svému majiteli pohodlné a praktické šití. Zároveň umožňuje šití dvojjehlou, obsahuje praktické volné rameno a kompaktní napínač nitě. Funkce systému Snap-on umožňuje také snadnou a rychlou výměnu patky. Nabízíme bohatou nabídku šicích strojů.


Stroj u nás najde začátečník, pokročilý nebo profesionál. Rám stroje je pevný a kovový. Stroj má jednoduchý výběr stehů, takže se s ním naučíte velice rychle pracovat.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky