pondělí 30. ledna 2017

Samojezdící skateboard

Elektrické skateboardy. Samojezdící skateboardy založené na gyroskopickém principu v poslední době hodně propagují různé celebrity. Máme pro Vás mnoho věcí, které nedílně patří k tomuto nezávislému sportu.


Skateboardové desky, kolečka, trucky a ostatní skateboardový hardware tvoří tuto sekci. V našem skateshopu si můžete vybrat už sestavené skateboardy, nebo si sestavit svůj vlastní skateboard podle toho, jak vám to nejlépe vyhovuje. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Longboard vychází ze stejného základu jako skateboard , liší se však velikostí i tvarem. Proto jsou longboardy vhodnější pro delší jízdu po městě, kdy jsou schopny lépe se vypořádat například s dlažebními kostkami. Hodí se na street skate nebo do skateparku.


Optimální na bazény, vertikální rampy, U-rampy i do skateparků. Jsou nejrychlejší a snesou hrubší. Dnešním dětem učaroval penny skateboard neboli pennyboard – malý, lehký a levný skateboard bez gripu, který se vejde i do batohu. Ty nejlepší elektrické longboardy a skateboardy nabízí značky SXT, Skatey a Eljet. Obsah balení Obsahem balení je elektrický skateboard Yuneec EGOE-Longboard Royal Wave s bezdrátovým ovladačem, síťový nabíječ, USB kabel pro nabíjení ovladače, drobné příslušenství a návod.


Vše co potřebujete, je obsahem balení. Nejnovější model E-GO řady je vybaven mm silnou deskou z osmi vrstev kompozitních. Kč Zlatá sbírka pohádek 1dalmatinů.


Kč Baby Looney Tunes plyšový Bugs Bunny cm. Prodám pěkné funkční hračky, minimálně použité, jako nové: Dřevěný tahací hrající pejsek Woody 20- Dřevěná ovečka s kolečky 8- Dřevěné autíčko s pískacím krtečkem Detoa 6- Samojezdící modré autíčko Chicco - Po zapnutí auto vibruje, při startování motor vrčí. Pražané podporu ekologie a lidé s vysokoškolským vzděláním zdravé potraviny, vyplývá z průzkumu. Vztahuje se na zboží skladem a způsob dopravy přes přepravce GLS při objednání do 13.


Prodloužené skateboardy , tzv. Skateboard ložiska ABEC tvrdost koleček 78A, váha kg, nosnost 80kg. Na jednom takovém jsem se proháněl už. Vysavač MARELL TECH Automatický samojezdící vysavač MARELL TECH.


Součástí je nabíjecí panel (automaticky se zajede nabít) dvě čidla, tři kartáče, filtr pro alergiky. Prodám exkluzivní vysavač pro sběratele Nabízím plně funkční historický vysavač Vorwerk Kobol model S na 2V, příkon 1W. KRÁSNÁ VKLÁDAČKA SAMOJEZDÍCÍ MAŠINKA TOMÁŠ.


DALŠÍ DETAILY Krásná vkládačka pro nejmenší - mašinka Tomáš - samojezdící hračka. Mašinka má ze strany vkládačku r. CENA 26- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpověděli zájemci 7. NOVÉ ZBOŽÍ PANENKA A ŠATŮ - velká sada šatiček. Krásná sada mini skate - finger board s překážkou Oblíbená hračka pro fandy skateboardingu - pomoc. CENA 17- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo zájemců 20.


Tescu, používaný minimálně, spíše u nás stál. Prodávám včetně nábytku a panenek. Vše viz foto, foto odpovídá skutečnosti. Skvělá variabilní autodráha.


Obsahuje jedno samojezdící svítící autíčko na jednu tužkovou baterii (není součástí balení). Různě barevné části, které se dají sestavovat pokaždé úplně jinak (včetně tunelů). S autodráhou si užijete opravdu spoustu zábavy. DVA3: Party v Minecraftu, Další rozměr pro tvůj monitor. Magazín o tvořivosti a počítačových hrách.


I letos se na něm budou prezentovat také mnohé automobilky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky