pondělí 23. ledna 2017

Boilies na sumce

A nutno podotknout, pokud lovné místo několik dní zakrmíte, můžete se dočkat i na pelety pěkných úlovků a to nejen sumců, ale i kaprů, případně i dalších ryb. Ovšem díky masivnímu zakrmování kaprů boilies koulemi dnes můžeme úspěšně chytat sumce na položenou také na oblíbené boilies. Ideálna kombinácia na miesta. Unsubscribe from xedex27? Home made pop-up pink boilie carp fishing - Duration: 16:35.


Boilies na sumce

This feature is not available right now. Please try again later. Bezuzlové vázání háčku s očkem s návazcem na boilies - Duration: 3:44. Instruktážní film, ve kterém se dozvíte, kdy a kam se na sumce vypravit. Předvedeme Vám mové metody lovu, které byly velmi účinné zejména na staré trofejní kusy.


Obsahuje vše nač sumec velmi dobře reaguje - viz. BOILIES NA KAPRY boilies na kapry plovoucí boilies posilovače, dipy. MADCAT prut na sumce Black Heavy Duty 2. Tieto boilies privábia veľké sumce aj z veľkých diaľok. Existují období revíry, na kterých se nesmí lovit na živé nástrahy. Jediným řešením tedy zůstává použití boilies nebo pelet.


Boilies na sumce

Takové boilies naleznete v této kategorii. Velmi dobře ale chytá i jesetery a kapry. Speciální složení velkého boilies , hlavně pro lov sumců. Tak to musíš nadělat 4tun játrovo-žížalovo-rybího mixu, nandat tam asi vagónů vajec, cisterny esencí, sudy sladidla a vyrobit kuličky o průměru 3mm.


Pak to nalož na kamiony a odvez na skládku, protože ti to bude prd platné. Konečně je k dispozici mega boilies vyvinuté speciálně na sumce. Boilies na Sumce Black Cat Monster Mullet 50mm 3kg.


Doporučuji mít boilies doma asi tak – měsíců, to si ještě dokáže zachovat všechny své původní specifické vlastnosti. Pak bude ve vodě dobře pracovat a chytat! Mražené boilies si dovede zachovat původní vlastnosti sice déle, avšak i tak po cca - měsících už začne ztrácet na atraktivitě. Ako názov napovedá, plávajúce boilies neklesajú ku dnu – na hladine vydržia aj celé dni.


To sa hodí aj vo vodách s bahnitým a trávnatým dnom, kde by sa nástraha zbytočne utopila. Plávajúce boilies skvele doplnia klasické kŕmne boilies a pred použitím ich môžete doplniť aj vhodným dipom či atraktorom. S uvalenou karanténou na Českou republiku se množí dotazy z řad rybářské veřejnosti, zdali mohou rybáři chodit k vodě na ryby.


Boilies na sumce

Rybářské potřeby U SUMCE , Brno - Kotlářská 10. Chodíme na vodu, kde je sumců habaděj,ale na ryby berou sporadicky a většinou jen menší. Je tam přetlak boilies kaprářů a ti sumci jsou prostě líní za tou rybou. Charakteristika: Tyto boilies na sumce jsou vyrobeny na základě kombinace známého přirozeného potravního spektra sumců, kteří jsou výrazně masožravý až mrchožravý a také dle zkušeností z jeho umělého odchovu. Pelety - NA SUMCE Nová výroba velkých pelet pro lov SUMCŮ je odezvou na požadavky rybářů jezdících na lov sumců do zahraničních zemí, kde je např.


V poslední době je čím dál více využívají k lovu rybáři také v ČR. Super koupě za skvělou cenu se všemi výhodami špičkové návnady, nový Super Method Mix byl vyvinut pomocí fascinující směsi sladkých bylin a koření, které kapr a jiné ryby. Klasické boilies Plovoucí boilies , dumbells,candies.


Boilies na sumce

Na řekách často můžeme sumce hledat za mostními pilíři a vedle nich, v rýhách na dně nebo ve vývařišti přímo pod splavem či pod vodními elektrárnami. Jsou-li na mělčích revírech v klidové zóně nad vodou stromy, které poskytují rybám stín, případně jdou křoviny až do vody, máme před sebou další velmi pravděpodobný úkryt největší ryby našich vod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky