pondělí 9. ledna 2017

Úklidové prostředky mopy

Mopy a úklidové soupravy. Drogerie, čisticí prostředky Koupelny, WC. Naopak, úklidové mopy nabízejí stále více funkcí, které údržbu Vaší domácnosti zjednoduší a možná i posunou vytírání mezi Vaše oblíbené domácí práce.


V našem sortimentu najdete kvalitní úklidové mopy , se ždímačem i bez, osvědčených značek Leifheit a ORION. Profesionální nářadí na vytírání podlahy, pevné odolné profi držáky mopu Flipper, kapsové.

Zde se nacházíte: Heureka. Dům a zahrada Domácnost Čistící prostředky v domácnosti Úklidové pomůcky. Kč 8Kč Záruka roky.


Vláda spustila plánovaný harmonogram postupného uvolňování podnikatelských a dalších činností jejichž provoz byl omezen v souvislosti s koronavirem COVID-19. Připravili jsme proto pro vás aktuální shrnutí hygienických a preventivních opatření s tipy jaké dezinfekční, čistící nebo ochranné prostředky pořídit. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili u kurýra od dopravní společnosti pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána.


V nabídce najdete i ochranné pomůcky, dávkovače a zásobníky nebo širokou nabídku odpadkových košů a pytlů. V sekci úklidové pomůcky najdete všechny možné úklidové prostředky , které potřebujete.

Vše co potřebujete k dosažení maximální čistoty vašeho domova. BIO čistící prostředky , utěrky z mikrovlákna i úklidové mopy. Vytírání není příliš zábavná činnost. Kvalitní náčiní však vám však může úklid podlahy zpříjemnit a urychlit. V naší nabídce mopů najdete klasické mopy třásňové a rotační nebo pokročilé ploché mopy se ždímačem, s nimiž vám práce půjde opravdu od ruky.


Naleznete zde široký výběr úklidové techniky, mycích pomůcek a příslušenství, jako jsou například: stěrky, mopy , vysavače a úklidové vozíky. Některé mopy mají teleskopickou rukojeť pro nastavení délky tyče. Každý výrobce volí mírně odlišné provedení mopů, k dispozici je například mop z mikrovlákna s rotačním systémem nebo třásňový mop. Oproti klasickému vytírání podlahy hadrem vás mopy ušetří od bolestí zad a namáhavého vytírání.


Mají promyšlené ergonomické tvarování, nastavitelnou rukojeť a nízkou hmotnost. V naší nabídce čisticí a úklidové techniky najdete: pomůcky pro úkli úklidové vozíky, úklidovou chemii a čistící prostředky , sací motory, nejrůznější. U nás najdete profi úklidové a čisticí prostředky pro perfektní a snadný úklid u vás doma, v kanceláři i výrobních prostorách.


Již let dodáváme na český trh čisticí, dezinfekční a úklidové prostředky , obalový materiál, hygienické zboží, doplňky a gastro sortiment. Nabízíme špičkové úklidové prostředky pro firmy, podniky a instituce (státní správu i soukromí sektor), úřady, kanceláře, fitnes centra a solária, bazény a rehabilitace, prostě pro všechny co potřebují kvalitní úklidové prostředky k vytírání, mytí a dezinfekci podlah, chodeb a ploch. Při úklidu se neobejdete bez úklidového mopu.


Díky kvalitnímu mopu bude vaše podlaha zářit čistotou. Prohlédněte si naši pestrou mopů za skvělé ceny, ale i potřebné příslušenství v případě poškození - např.

Dále nabízíme elektronické dávkovače vůní z minisprejů, papírové role na vyšetřovací lůžka, odpadkové koše a sáčky, ochranné rukavice a návleky na obuv. Mycí prostředky pro profesionální úklid velkoplošných prostor i kanceláří, dávkovače, aplikační láhve. Na čištění koberců a textilií extraktory a kobercové automaty. Přihlaste se k odběru novinek. Vaší registrací budete mít vždy k dispozici čerstvé informace o aktuálních akcích a nabídkách.


K mopům využijete náhradní třásně nebo návleky. K různým druhům mopů nabízíme i příslušné kbelíky. Dále v nabídce také smetáky a smetáčková souprava. Vyberte si v podkategoriích našich úklidových prostředků vše, co právě potřebujete. V naší nabídce naleznete a jednoduché a cenově výhodné ploché i rotační mopy , ale také parní mopy pro náročnější hospodyňky.


Třásňové mopy – mají textilními třásně, se kterými se dostanete do všech koutů, i pod nábytek. Ploché mopy – využívá se obvykle na větší plochy. Existují různé návleky podle typu podlahy. Rotační mopy – mají plně pohyblivý rotační kloub pro efektivnější a snadnější úklid.


Vybírejte si Čistící prostředky v domácnosti podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky