pondělí 23. ledna 2017

Klimatizace a +++

Lidem, kteří si klimatizace nemohou dovolit, klimatizace zhoršují životní podmínky. Více než dvě desetiletí se věnujeme návrhu, prodeji, realizaci a servisu chladících, klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel. Naštěstí jsou klimatizace většinou vybavené kolečky a náročnější tak může být snad je přenášení mezi patry. Co se týče rozměrů, při plánování umístění klimatizace musíte myslet nejen na to, aby se do daného prostoru vůbec vlezla, ale aby měla také dostatečné místo okolo sebe.


K zajištění dostatečného.

Nejprve si vyberte typ klimatizace. Nástěnná klimatizace je nejlepší a nejčastější řešení pro domácnosti, je tichá a účinná. Standardní montáž klimatizace do 3m vzdálenosti jednotek. Výkon a hlučnost klimatizace.


Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.

Udržujte celoročně příjemnou pokojovou teplotu pomocí bytové nástěnné klimatizace pro obytné budovy. Naše kolekce klimatizací je navržena pro efektivní chlazení malých místností. Umožní vám udržet si chladnou hlavu po celé léto. Výrobky obsahují fluorované skleníkové plyny.


Splitová klimatizace - single split se skládá z tiché vnitřní jednotky a jednotky venkovní. Multisplitová klimatizace - multi split je kombinací venkovní jednotky s větším počtem jednotek vnitřních. Váš odborný a spolehlivý partner na chlazení a vytápění. Tepelná čerpadla vzduch-vzduch prodej, montáž a servis do bytů i firem. U nás si lze vybrat z variant klimatizací Split a Multisplit případně VRV systém.


Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely. Klimatizace do bytu a do domu. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Umožňují dosáhnout požadované teploty a vlhkosti bez ohledu na venkovní počasí.


Moderní klimatizace však umějí mnohem víc – například vyčistit vzduch od alergenů, bakterií i některých virů. Kompletní řešení od návrhu až po instalaci, včetně servisu. Vnitřní jednotky systému split jsou v nástěnném, parapetním, podstropním, kazetovém, kanálovém nebo sloupovém provedení.

Velikost prostor nepředstavuje žádné výrazné omezení pro její instalaci, jen musíte počítat s drobnými problémy. Nabízíme klimatizace do bytů, domů, kanceláří i průmyslových provozů, taktéž chlazení a samozřejmě čištění a údržba veškeré technologie. Náš eshop- klimatizace nabízí širokou nabídku mobilních a nástěnných klimatizací. Za tu dobu jsme namontovali velké množství klimatizačních jednotek jak do domácností, tak i do firem a průmyslových prostor.


Specialista na klimatizace s dlouholetými zkušenostmi. Nezapomínejte na to, že nástěnná klimatizace do bytu nabídne poněkud odlišnou funkci než klimatizace s tepelným čerpadlem. Vyplatí se proto myslet na rozdíly, které mezi jednotlivými druhy klimatizací jsou a dle toho vybírat konkrétní zařízení.


Jedná se o anglický výraz dělené klimatizační jednotky. SPLIT se skládá z vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou spojeny technologickým vedením (vnější a vnitřní jednotka jsou propojeny potrubím chladiva včetně kaučukové izolace a komunikačním kabelem).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky