pátek 13. ledna 2017

Kabely cyky katalog

Výrobek je vyvinut podle platných norem. Instalace musí být provedena v souladu s právě platnými předpisy. The cable is designed for fixed installation, indoors and outdoors, in the ground and in concrete.


Kabely cyky katalog

Installation of the product should only be carried out by personnel trained and qualified for electrical works. V) - instalační a propojovací vodiče a kabely Se zaměřením na inovace, bezpečnostní normy a vysokou kvalitu NKT vyrábí velké množství typů instalačních vodičů a kabelů, které jsou určeny k použití v interiérech různých typů budov, jako jsou rodinné domky, byty, bytové domy i komerční a průmyslové budovy. Příslušenství pro vn kabely 1kV až kV ( katalog ) Výroba a vývoj příslušenství pro silové kabely až do kV jsou jedním z hlavních předmětů podnikání NKT.


Po více než let je NKT jedním z předních světových dodavatelů na trhu příslušenství pro silové kabely. Kabely vodiče a příslušenství Toggle. Silové kabely a vodiče. CYKY 5Jx(5Cx5) kruh 50m. Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny.


Vhodné jsou pro umístění bez mechanického namáhání v rozvodech do 750V nebo jako přívodní kabely. Specialisté na ventilátory, svítidla a elektromateriál. Je možné je umístit do zdi, země, lišt a trubek. Nemusíte kupovat celé balení, u nás nakoupíte již od metru.


Při této teplotě jsou zaručeny mechanické a elektrické parametry vodičů a kabelů. Levné kabely - velký výběr naleznete online na BauMax. Jiné kabely lze samozřejmě objednat na zakázku. Níže popisujeme vhodné použití pro jednotlivé kabely. Vhodné pro uložení do chrániček, pod omítku, a do rozvaděče.


Kabel AYKY je pro pevné uložení v zemi nebo na vzduchu. Menovité napätie: 7V: Skúšobné napätie: 2. V: Prevádzková teplota min. C: Prevádzková teplota max.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia má iba ilustračný chrakter. Kulaté silové kabely pro pevné uložení. Obchod elektromateriálem a svítidly.


Kabely cyky katalog

Nařízení Evropského parlamentu a rady EU č. Označení -O znamená, že kabel neobsahuje zelenožlutý vodič. Jaké označení má kabel s barvami vodičů červená, zelená, modrá, černá? Dále zde naleznete další zajímavá související témata.


Další související informace Nová auta. Online obchod s novými automobily. Numerické značení udává nejdříve počet žil v kabelu a pak jmenovitý průřez vodiče v mm 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kabely cyky katalog

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky