středa 11. ledna 2017

Šamotová vložka 200

Komínová vložka EURO Ø 2mm šamotová. Délka vložky je 3mm a její vnitřní průměr 2mm. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Keramická ( šamotová ) vložka českého výrobce Keramika Letovice. Délka 3mm, vnitřní průměr vložky 2mm, venkovní průměr 2mm, síla stěny mm,.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vnitřní Ø 200mm , venkovní Ø230mm délka 33cm, váha 7kg. Ceny jsou s DPH K pokladně. Produkt byl úspěšně přidán do nákupní. Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu.


Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Skladem Šamotová odbočka 2mm, kolmá. Vložky jsou opatřeny celokeramickými h. Cena za ks: € s DPH PREVEDENIA PRODUKTU. SCHIEDEL STABIL RRU-14c.


Šamotová vložka 200

Dostupnosť: Skladom 2€ s DPH. Všechna nová topeniště kamen a krbových kamen mají seskládanou šamotovou a nebo vermikulitovou vyzdívku z tvarovek. TUMA Therm KC šamotová vložka dvierková. Není třeba tmelit a tedy záležitost výměny je jednoduchá pro všechny majitele kamen. Jejich kvalita zajišťuje optimální funkci komína (hladkost stěn, tepelná odolnost) a jejich pevnost pak zajišťuje bezpečnost v případě vyhoření sazí.


Po dlouhé době prodeje a používání jsme přišli do styku s mnohými výrobci keramických vložek. Pro všechny spotřebiče s přirozeným tahem. Odolná proti spalinám, neomezená životnost, velmi nízká nasákavost. Používa sa pre priame časti komínových prieduchov. Používá se pro přímé části komínových průduchů.


Šamotová vložka 200

Výška tvárnice je 3mm. Kvalitní šamotové cihly a šamotové desky nabízíme v široké škále tvarů a rozměrů. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke?


Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Jsou uskladněné v místnosti proti nepříznivým povětrnostním podmínkám. Prodám nové komínové vložky. DN 1mm, délka cm. Predaj: Styl Kozvan, Slovensko Šamotová rúra so záustením 45° Keramické komínové vložky zaisťujú bezpečný odvod spalín, kondenzátu a tiež dobrý ťah.


Šamotová vložka 200

Používajú sa v systéme viacvrstvových komínov na odvod spalín pri mokrej aj j prevádzke. Základní charakteristika: DN 2mm tloušťka stěny mm třída 1. C umožňuje podtlakový provoz Součást jednovrstvého komínového systému, vhodné využít pro rekonstrukci stávajíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky